Miért kell leirigyezni azt aki kritikát mond a másikról? Miért létezik ez a kellemetlen szokás?
Mondj egy példát erre.
Miért mondasz egyáltalán kritikát a másikról? Miért jó kritizálni a másikat?
6
De Puzsér egy elismert kritikus, te mit tudsz felmutatni, vérpistike?
Kérdező, ha téged is megkritizálnak azt hogy viseled?
Ha itt lennél előttem, szemedbe mondanám, hogy a kritikáknak semmi értelme. Ha valakit kritizálsz, olyan, mintha a saját frusztráltságodat adnád ki, ezért emlegeted a másik negatív tulajdonságait. Neked is vannak bőven, mint mindenkinek.
Nekem pl. van egy nagynéném, aki egy szurkapiszka. Az egész élete arról szólt, hogy rám volt zoom-olva, és öncélúan kritizált, b...szogatott.
Én: ragyogó, csinos fiatal lány voltam (akkoriban), előttem az élet, friss diploma, új munkahely, új szerelem.
Ő: Leharcolt, semmiféle érzelmi kapcsolat, munka már nem lehet (mert nincs erkölcsi bizije), zugivó életmód, ennek megfelelően megcsúnyult külső, hozzám képest +30 év.
Olyanokat mondott, hogy ostoba vagyok, ronda, elhízott (172/55), csak .....szni kellek a vőlegényemnek is.
Szerintetek, ebben nem volt irigység, ugye?
(Persze nyilván szélsőséges eset, de ez volt. Amíg rá nem baxtam a telefont 15 éve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!