Ha óvszerrel védekezünk és én ki sem mozdultam itthonról 1 hete, mitől lehet kellemetlen szagú a puncim? Létezik, hogy így is elkaptam valamit?
Hüvelyi fertőzés és gomba, nem csak szextől alakulhat ki, illetve nem csak külső behatástól.
Menj vele orvoshoz!
Simán lehetséges. Ugyanis te magad sem vagy steril. A végbél környéke tele van baktériumokkal és gombákkal, és nagyon közel van a hüvelyhez, ezért a hüvely minden nőnél állandó külső fenyegetésnek van kitéve. Ez ellen a fenyegetés ellen véd a hüvelyflóra, de ha az immunrendszer csak egy picit meggyengül, vagy a flóra egyensúlya bármitől egy kissé megbomlik (akár hormonális ok, menstruáció, beteg voltál, vagy mindenféle észrevehető ok nélkül is), már kész is a fertőzés.
Menj orvoshoz!
Tangát, tisztasági betétet nem használok, intim lemosót pedig már évek óta, így nem hinném, hogy ez volt a gond.
Fazont igazítottam, majdnem csupaszra borotváltam, így megoldódott a gond. Biztos csak beizzadt. :S
Köszi a válaszokat!
Az ilyen intim mosakodó cuccokkal csínján kéne bánni, mert pont hogy megbontják a természetes hüvelyflórát és nagyobb eséllyel kapsz el fertőzést stb.
Persze tisztálkodni kell, de megfelelően.*
"Fazont igazítottam, majdnem csupaszra borotváltam, így megoldódott a gond. Biztos csak beizzadt."
Pfúú basszus, itt visszautalnék *-ra.
Régen rossz, ha a fazonon múlik. :S
Kérdeztem már nődokit az intim mosakodókról, azt mondta, hogy ha eddig semmi panaszom nem volt mellette, valószínűleg már nem is lesz.
Az meg tök logikus, hogy ha kisebb a szőr, kevésbé izzadunk, nem? Nem értem, mi olyan meglepő ebben, hogy 1-2 mm-es szőr mellett nem izzadok annyira lent, ergo szag sem tud keletkezni 2 fürdés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!