Nem tudom felhelyezni a tampont mert nagyon fáj, tudnátok segíteni, hogy miért fáj és mit tegyek, hogy ne legyen ilyen kellemetlen?
Figyelt kérdés
Ma próbáltam ki először a tampont,nagyon régóta kiakartam próbálni és ma vettem egyet,nem tudom felhelyezni mert nagyon fáj és betéttel nagyon kényelmetlenül érzem magam,16 éves vagyok,köszönöm!:)2014. jún. 7. 13:08
1/8 anonim válasza:
1. Nem jó a méret.
2. Nem elég erős a vérzésed.
3. Túl kicsi a nyílás a szűzhártyádon.
A legkisebb mérettel (mini) próbálkozz akkor, mikor a vérzésed a legerősebb. Ha csak éppenhogy vérzel, akkor baromi kellemetlen lehet a felhelyezés, mert nem elég nedves a hüvely.
A hüvelyed kicsit hárafelé dől, olyan irányban kell vezetni.
Talán előbb ujjal nyúlj fel, úgy meg tudod "nézni", hogy pontosan hogy is áll. Ha ujjal fel tudsz nyúlni, akkor a mini tamponnal is be kellene férnie.
Ha ujjal megy, akkor lazíts, feküdj le, vagy az egyik lában rakd fel vmi támaszra, és told fel a tampont, ennyi.
Ha nagyon nem megy, akkor meg hagyd a francba. Majd ha nemi életet kezdesz élni, menni fog. Amúgy sem túl egészséges dolog a tampon.
2/8 anonim válasza:
Egyik lábadat tedd fel pl a kád szélére. Kicsit hajolj meg. Ha megfelelő méretet vettél, talán menni fog.
3/8 anonim válasza:
Lehet olyan a szűzhártyád, hogy nem tud felmenni, nekem olyan volt.
4/8 A kérdező kommentje:
Ob minivel próbálkozok és most kezdődött a vérzésem
2014. jún. 7. 14:48
5/8 anonim válasza:
Én kádba fekve szoktam felrakni, pedig nem vagyok már szűz. Próbáld ki, ha tényleg úgy sem megy, akkor ne okozz magadnak fölöslegesen fájdalmat.
6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem tudom jó helyre teszem-e be,tudom hová kell de nem vagyok benne biztos,hogy úgy jó-e
2014. jún. 7. 20:15
7/8 anonim válasza:
NÉzd ne erőltesd,főleg ha még szűz vagy,van akiknek ez kényelmetlen és csak a szűzesség elveszétes,vagy akár szülés utántól mondható hogy már nem kellemetlen.
8/8 anonim válasza:
Nekem is fájt először 13 voltam, de muszáj volt tesihez meg úszáshoz.Guggolj le, jó nagy terpeszbe, először az ujjaddal próbáld meg, aztán jöhet a tampon. Másik kezeddel egy kicsit nyisd szét a hüvelynél, úgy könnyebb. Addig nyomd a tampont. amig csak tudod, és próbáld meg egy mozdulattal, hogy közbe nem állsz meg. Remélem segítettem. 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!