Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok irigykedni valakire,...

Szoktatok irigykedni valakire, nem gonoszságból, hane, hogy bárcsak neked is lehetne olyanod?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha valaki szép vagy van egy olyan adottsága, akár párkapcsolat, család, pénz stb.

Irigykedés alatt nem olyat értek, hogy de gyűlölöm ezért azért csak te is szeretnéd az adott dolgot(gondolom érthető), ha van akkor mi az és kitől irigyled?

-Mi az adott dolog?

-Ki az illető?

-Te el tudod érni és ha igen akkor mennyi időt energiát fordítasz rá??

2021. febr. 15. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem én nem vagyok irigy legalábbis az elmúlt 1 évben nem sürűn fordult elő velem hogy irigy lettem volna.

Szerintem az irigység nem jó semmire engem pl nem motiválna hogy előrébb jussak csak felemésztene belülről.

Meg tudom hogy káros a környezete számára is az aki irigy. Nekem pl ment tönkre barátságom amiatt mert az illető irigy volt és féltékeny.

2021. febr. 19. 14:09
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
A nálam szebb nőkre irigy vagyok.
2021. márc. 28. 17:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Én irigy vagyok a magabiztos, határozott, céltudatos nőkre, akik tudják mit akarnak és meg is tudják valósítani. Nekem nem ilyen a személyiségem, kéne egy önbizalomfejlesztő tréning, hogy csak egy kicsit is ilyenné váljak.
2021. ápr. 17. 22:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak azokra akik egyszerre több nővel hálnak.
2021. ápr. 18. 07:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Erre kene masik szo, mert szerintem ez nem irigyseg. Szeretne az ember valamit, de nem attol az embertol sajnalja, hogy kar bele. Sokszor voltam igy, aztan ugy alakult, hogy halas lehetek azert, ahogy alakult. De irigy vagyok, ha valahol esik a ho, vagy nyaron nyari ido van, en meg az oceani eghajlaton kotottem ki. De nem kivanom, hogy nekik se legyen otthon nyaruk meg teluk.
2021. máj. 7. 14:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Azokra, akik normális családban nőhettek fel. Nálunk volt elmebeteg, alkoholista és két személyiségzavaros is velem egy háztartásban. Tönkretett ez a helyzet, sosem voltam ép ember miatta.
2021. jún. 3. 12:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Azt irigyelem h tobbieknek vannak baratjai. Pl iskolaban az egyeniseg csak egy atlagos extrovertalt nincs semmi erdekes dolog rola, focizik, bulizik ugyanazt az unalmas sz*rságot csinálja mint tobbi es megis vannak baratai. Baratnoje is van. Nem kemenyen utalom vagy irigyellem csak neha elgondolkozok rajta miert lehet ez 16f
2021. jún. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!