Szoktatok irigykedni valakire, nem gonoszságból, hane, hogy bárcsak neked is lehetne olyanod?
Mondjuk ha valaki szép vagy van egy olyan adottsága, akár párkapcsolat, család, pénz stb.
Irigykedés alatt nem olyat értek, hogy de gyűlölöm ezért azért csak te is szeretnéd az adott dolgot(gondolom érthető), ha van akkor mi az és kitől irigyled?
-Mi az adott dolog?
-Ki az illető?
-Te el tudod érni és ha igen akkor mennyi időt energiát fordítasz rá??
Pl ha valaki szép/jó alakja van. Lefogyni letudnék, de nincs elég önbecsülésem, öbizalmam, akarat erőm,motivációm, hogy elkezdjem ( a lustaság is közbejárhat). Egyszerűen csak vagyok. Emiatt szégyellem is magam,hogy ilyen vagyok és nem is merek ismerkedni-semmilyen szempontból.
Az arcomon változtatni nem is tudok. A sebek megmaradnak rajta-mindig nyomkodtam a pattanásaim, amik kisebesedtek és azokat lekapartam.
Irigylem azokat, akik mindenkivel tudnak beszélni. Én meg elképzelhetően a fenti okokból nem tudok/merek beszélni másokkal.
Irigylem azokat akik utaznak. Olyan jó lenne, ha én is utazgathatnék. De basszus, kisebb koromban annyira a szüleimtől függtem, mármint hogy mehetek e ide oda, hogy még mindig megkérdezném őket, hogy mehetnék e.
Pedig 1 hónapja lettem 20.2 hete dolgozok,októberig lesz állásom ha minden jól megy-meg fog szűnni a cég.
Irigykedem azokra, akik tudják mit akarnak. Mi az életcéljuk.
Én nem tudom igazán, hogy mit akarok.
Van még tobb, de most ezek jottek elo
PL az egyik kolléganőre, miután kijelentette, hogy 16 éves kora óta él párkapcsolatban és soha nem volt olyan időszak, hogy ne érdeklődött volna iránta senki...
én nem tudom elérni, ha fejre állok akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!