Az emberi faj kollektív célja az interplanetáris fajjá válás?
Túlnépesedni nem fogunk a következő 100-200 évben.
2100-ra minden országban ternészetes népességfogyást jeleznek előre. Gyakorlatilag a bolygó népessege megfeleződik addigra.
11
Azt lehet tudni, hogy ez matematikailag milyen modellt jelent? Mi alapján számolják ezt?
Azért a Mars kolonizációja még nagyon messze van, egyelőre még ember sem járt a felszínén. Elnézve, hogy milyen ütemben haladnak az efféle fejlesztések (Musk ide vagy oda), valószínűleg hamarabb kigáncsolja magát az emberiség, minthogy meglegyen a technológiánk arra, hogy más bolygón élhessünk. De ez csak személyes vélemény.
Meg én ebben igazság szerint reménykedek is. Ha a helyi élővilágot így kicsináltuk, én nem szívesen engedném magunkat új terepre, hogy ott is barmoljunk.
13
Én ebben picit elfogult vagyok, mert Muskot istenként tisztelem. Bízom a meglátásaiban.
16
Ebben a videóban ezt is megkérdezik tőle:
https://www.youtube.com/watch?v=zIwLWfaAg-8
40 perces. Bár Joe Rogan podcastjét is érdemes meghallgatni egy jó joint mellett. :)
18
Nagyon mély kanyart vettél be az ezoterikus baromságoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!