26 éves vagyok és van egy érettségim, jelenleg tanulok esti tagozaton pénzügyi és számviteli ügyintéző leszek , illetve egy gyárba dolgozok. Ennyi idősen már nem itt kéne tartanom, hogy szülőkkel élek, és ilyen rosszul keresek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 10:52
1/16 A kérdező kommentje:
Ja igen 130 ezret keresek
2021. febr. 13. 10:53
2/16 anonim válasza:
A múltaddal már nem tudsz mit kezdeni. Jó úton vagy, haladj a célod felé!
3/16 anonim válasza:
Te pontosan ott tartasz, ahol NEKED tartanod kell! Nem mások életét kell élni, hanem a sajátodat.
4/16 A kérdező kommentje:
Családba sok beszólást kapok ennyi idősen már gyerekemnek kéne legyen, meg többet keresni
2021. febr. 13. 11:00
5/16 anonim válasza:
Családodnak nyugodtan megmondhatod, hogy neked más a véleményed és a te életedet úgy éled, ahogy neked jó s nem úgy, ahogy nekik..!
6/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, de sajnos ők maradiak
2021. febr. 13. 11:21
7/16 anonim válasza:
Szia,hol tartasz a tanulásban?Mert én is ezen a szakmán gondolkodom.Amúgy nem gáz amit írtál,mert tartasz valahová,és nem fogsz örökké otthon lakni.Én ismerek 30 fölötti férfiakat,akik még otthon élnek,az egyik alkoholista,a másik meg egy nagy gyerek.Semmi életcélja.Na ez gáz
8/16 A kérdező kommentje:
Szeptemberben kezdtem elvileg 2022-be végzek
2021. febr. 13. 12:07
9/16 anonim válasza:
És mennyire nehéz így munka mellett?Milyen tantárgyak vannak?
10/16 A kérdező kommentje:
Hát elég nehéz, és sok tantárgy van
2021. febr. 13. 17:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!