Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarország többek számára...

Magyarország többek számára ugyan olyan demográfiával és anyagi és családügyi berendezkedéssel rendelkezik, mint bármelyik másik ország. Vajon miért?

Figyelt kérdés
Ész érveket várok. Trollok jelentve lesznek.

2021. febr. 12. 16:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%

De még mindig értelmetlen a kérdésed? Akkor Magyarország számodra és számomra különböző korfával rendelkezik vagy wtf?

Nem mi kötekedünk, a kérdésed érthetetlen.

2021. febr. 12. 17:07
 12/22 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem trollkodik ezert a kérdésbe össze szavakat a keverte hogy neércsük. Mind amikor Pákót szivatták...
2021. febr. 12. 17:14
 13/22 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű. Az impulzív exponenciálisan multiplálódó ráták import-export piaci vákuumának az egyre labilis fluktuációja fraktál jellegű deformációkat okoz a legatomibb társadalmi-gazdasági szférákban, aminek következtében az ország szociagráfiájának ázsiója konstans mértékben csökkenő tendenciát mutat.
2021. febr. 12. 17:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
14 es küldd át legyszi nekem is az új bullshit generátor linkjét
2021. febr. 12. 17:21
 15/22 A kérdező kommentje:

#11:

"De még mindig értelmetlen a kérdésed?"

"Akkor Magyarország számodra és számomra különböző korfával rendelkezik vagy wtf?"

Nem ez írtam. Azt írtam, hogy többek szerint. És mivel #2-ben írtam, hogy másik kérdésben, amit #1 írt le 0%ozták. Engem az érdekel, hogy akik így gondolkodnak, azok szerint miért van ez.

Nem olyan bonyolult ám felfogni.

A trollok jelentve lettek.

2021. febr. 12. 19:31
 16/22 A kérdező kommentje:

Akkor még egyszer, hogy egy gyerek is megértse:

Gyakorin, itt az emberek / egyéb topikban többek tiltakoznak az ellen, hogy különbség van a Magyar családok helyzetet és a külföldi családok helyzete között. Amit én nem értek, hogy miért.

Szeretném megtudni, miért gondolja bárki azt, hogy miért nincs különbség ezek között:

- magyar kereset vs külföldi kereset

- magyar kórfa vs külföldi korfa

- magyar halálozások és külföldi halálozások

- magyar szociális támogatások vs külföldi szociális támogatások

- magyar gyerekvállalási arány és külföldi magyar gyerekvállalási arány

- egyes országokban mennyit maradnak otthon a gyerekkel

- egyes országokban menyire foglalkoznak gyerek helyett munkával

- szociológiailag miként hat a gyerekre mindez.

Azért az nem olyan bonyolult, elvont fogalom, hogy demográfia és családi berendezkedés.

Tudom, ez nem általános iskolás szint, de az oldalra 16 éves korhatárnak megfelelnek ezek a fogalmak, fel lehet fogni, akinek nem megy, annak bizony az értelmező kéziszótárt tudom ajánlani.

2021. febr. 12. 19:38
 17/22 anonim ***** válasza:

Most már értem mit szeretnél, de te írtad el a kérdést és nem a fogalmakkal van baj, helyesen:

Magyarország többek SZERINT...

2021. febr. 12. 19:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Már bocs, de mielőtt lehülyézel másokat, olvasd át, mit írsz, mert ha nem tudsz fogalmazni, arról nem más tehet...
2021. febr. 12. 19:55
 19/22 anonim ***** válasza:
54%
Micsoda egy szimpatius ezva kérdező. Egy ARANYEMBER csupa nagy betűvel. 🤪🤪🤪
2021. febr. 12. 20:32
 20/22 A kérdező kommentje:
Kötekedők ismét jelentve.
2021. febr. 13. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!