Magyarország többek számára ugyan olyan demográfiával és anyagi és családügyi berendezkedéssel rendelkezik, mint bármelyik másik ország. Vajon miért?
De még mindig értelmetlen a kérdésed? Akkor Magyarország számodra és számomra különböző korfával rendelkezik vagy wtf?
Nem mi kötekedünk, a kérdésed érthetetlen.
#11:
"De még mindig értelmetlen a kérdésed?"
"Akkor Magyarország számodra és számomra különböző korfával rendelkezik vagy wtf?"
Nem ez írtam. Azt írtam, hogy többek szerint. És mivel #2-ben írtam, hogy másik kérdésben, amit #1 írt le 0%ozták. Engem az érdekel, hogy akik így gondolkodnak, azok szerint miért van ez.
Nem olyan bonyolult ám felfogni.
A trollok jelentve lettek.
Akkor még egyszer, hogy egy gyerek is megértse:
Gyakorin, itt az emberek / egyéb topikban többek tiltakoznak az ellen, hogy különbség van a Magyar családok helyzetet és a külföldi családok helyzete között. Amit én nem értek, hogy miért.
Szeretném megtudni, miért gondolja bárki azt, hogy miért nincs különbség ezek között:
- magyar kereset vs külföldi kereset
- magyar kórfa vs külföldi korfa
- magyar halálozások és külföldi halálozások
- magyar szociális támogatások vs külföldi szociális támogatások
- magyar gyerekvállalási arány és külföldi magyar gyerekvállalási arány
- egyes országokban mennyit maradnak otthon a gyerekkel
- egyes országokban menyire foglalkoznak gyerek helyett munkával
- szociológiailag miként hat a gyerekre mindez.
Azért az nem olyan bonyolult, elvont fogalom, hogy demográfia és családi berendezkedés.
Tudom, ez nem általános iskolás szint, de az oldalra 16 éves korhatárnak megfelelnek ezek a fogalmak, fel lehet fogni, akinek nem megy, annak bizony az értelmező kéziszótárt tudom ajánlani.
Most már értem mit szeretnél, de te írtad el a kérdést és nem a fogalmakkal van baj, helyesen:
Magyarország többek SZERINT...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!