Szoktàt úgy érezni egy sorozat megnézése utàn, hogy nagy ürességet érezték, amikor véget ér?
Ez azért van mert a sorozatok egy bizonyos függőséget alakítanak ki bennünk. Én is éreztem már így. De rendszerint elkezdek egy másikat vagy hasonló témájú könyvet olvasok.
A Dextert én is néztem. És Én is sokáig a hatása alatt voltam. Én utána megvettem az elérhető könyveket amiből a sorozat készült. Egy ideig kitartott. Ajánlom neked is. 🙂
Én a Supernatural végén éreztem így.
Vagyis még a 15. évad elején, amikor szünet volt, hogy baszki, most mit csináljak.
Aztán megjött a vége is a sorozatnak. Hát sírtam rajta, de talán jobb is lehetett volna.
Aztán a TWD sorozatokkal is így vagyok. Még 2 hét és folytatódik.
A God friended me is ilyen volt.
Egyébként ehhez hasonló sorozatot ajánl valaki? Witchert nézegetem(annyira nem köt le), The Good Doctort is nézem.
Köszi az újabb vàlaszokat! :) Hú igen, a könyvről hallottam, azt lehet tényleg elolvasom, azt írták, azt hiszem, hogy a könyvnél a vége is màs(?)
Hàt igen, a Jóbarátok örök klasszikus, még sokszor most is megkönnyezem a végét.. Azt sokszor újra néztem màr.
Chandlerbe szerelmes voltam, mert egy régi szerelmemre emlékeztetett.
Fura, mert mindketten nagyon koravénen és boldogtalanul öregedtek meg idő előtt. Pedig micsoda jó pasik voltak.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!