Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy egytől tízes skálán...

Egy egytől tízes skálán mennyire szép ez a kézírás?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. febr. 8. 16:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem is szép, már- már túl szép is, mintha az lenne a célja az írónak, hogy gyönyörködhesen ő, és mások is az írásában. Szinte már feleslegesen szép, és nem a szöveg mondandója a cél, hanem inkább, mintha egy műalkotást akarna létrehozni. Lehet nagyon gondos, precíz az illető, és van szépérzéke.
2021. febr. 8. 16:29
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Kisiskolás jelleg az, hogy nagyon hasonlít arra, ahogy első osztályban megtanulja a gyerek, ahogy a tanító néni felírja a táblára. Persze bőven látni, hogy pl. az f betűt is máshogy írod mint hatévesen, de az összkép általános iskola alsó tagozatos.
2021. febr. 8. 16:32
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Egy jól tanuló, igényes fiatal kiforratlan írása, ezért is érzi mindenki gyerekesnek.
2021. febr. 8. 16:47
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jó tanuló, de köszi!😂🥰
2021. febr. 8. 16:49
 15/22 anonim ***** válasza:
42%

Tudjátok egyáltalán, milyen a kisiskolás kézírás? Szerintem nem ilyen. A növéremmek is hasonló volt az írása 20 éves kora körül.

Itt meg egy kis iskolás kézírás: [link]

2021. febr. 8. 17:21
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy a 11-es válaszolót miért pontoztátok le? Tökéletesen igaza van,és jó a meglátása!
2021. febr. 8. 17:23
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a karakterek esztétikailag nem tetszenek, viszont nagyon olvasható és egységes.
2021. febr. 8. 17:24
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Csak ez nem folyóírás. Aránytalanok a betűméretek, de ettől függetlenül igényes, bár ez rengeteg időt felemészt, szóval gyakorold a gyors és olvasható írást.
2021. febr. 8. 17:27
 19/22 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nagyon nem tetszik, olyan 3-mas a 10-ből. Fáj a szememnek, rossz ránézni. Az oka pedig az, hogy szerintem túl nagyok a betűk és túl "kerekek", valahogy ez nekem nem tetszik.
2021. febr. 8. 17:46
 20/22 anonim ***** válasza:
77%
Bárcsak ilyen jegyzeteim lettek volna :D Az enyém abszolút macskakaparás, rajtam kívül más nem nagyon tudja kibogarászni.
2021. febr. 8. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!