Mi a véleményetek a kézírásomról? (fénykép alapján)
Hány évesnek, milyen neműnek tippeltek? Jobb- vagy balkezes? Egyéb tulajdonságok, amik a kézírásomból leszűrhetők (foglalkozás, személyiségjegyek, családi állapot, stb)?
Nem grafológiai véleményt kérek csak, laikus gondolatokat is szívesen fogadok.
Szerintem férfi írás, és idősebb generáció, 40 felettire tippelek. Kicsit arisztokratikusan ír, mint valami nemes. Érdekesen hurkolja meg a kis f betűt is. Kiforrott személyiségre tippelnék, aki precíz, fontos neki, hogy a dolgok körülötte rendben legyenek. Visszafogottnak gondolom íráskép alapján, komoly elvekkel.
Szerintem balkezes, mert mintha tolná a sorokat, de lehet, hogy csak simán így dőlnek jobbkezesként, de balra tippelek. Családi állapotáról fingom sincs. Lehet, hülyeséget írtam, majd írd meg a valót.
Köszi. Még várok és majd leírom, hogy mi az igazság.
Mindenkinek adok zöld kezet aki válaszol :)
Régies az írásod. Régi családi kalendáriumban láttam ilyen "b, z, f és a" betűket.
Szerintem pasi vagy, 30-40 közötti és jobb kezes.
Ui. Jó a szöveg ;) vagy ez csak a megtévesztés része?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!