Ez a kézírás mennyire fiús/lányos?
2019. dec. 27. 23:37
3/15 anonim válasza:
nem tök mindegy? legalább olvasható
5/15 anonim válasza:
Ez inkább szép, mint lányos vagy fiús. Láttam már olyan fiúkat, akiknél el sem tudtam olvasni mit írtak, és olyat is aki szinte az egész osztályban a legszebben ír. És olyan lányok is vannak akik szépen írnak, mint pl a tesóim, és nem szólnak rájuk, hogy figyu, ide mit írtál, ellentétben velem, aki lány létemre a többség szerint rondán írok, én magam el tudom olvasni mit írtam, viszont epég gyakran kérdezik, hogy figyu, az milyen betű? oda mit is írtál? ...stb. Szóval nem lányos, nem fiús, szép.
7/15 A kérdező kommentje:
Különösebben szépnek én nem látom, de olvashatatlanságra még valóban nem panaszkodott vele kapcsolatban senki. Mindenesetre örülök, ha tetszik. :D
2019. dec. 28. 00:05
8/15 anonim válasza:
Szerintem sincs olyan, hogy egy írás fiús, avagy lányos.
Esetleg tartalomból lehet rá következtetni, de nem írásképből...
9/15 anonim válasza:
Egyébként szépen írsz, de a kérdés agyfax.
10/15 A kérdező kommentje:
Ez amúgy szerintem nem igaz, nyilván csomó esetben nehéz belőni ennyiből az illető nemét, de kétlem, hogy van a világon ember, aki ne figyelte volna meg a hasonlóságot a lányok írásai között általánosban meg gimiben, vagy éppen azt, hogy több fiú veti hanyagul a papírra a betűit, mint amennyi nem.
2019. dec. 28. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!