Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Bibliáról?

Mi a véleményed a Bibliáról?

Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 15:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
28%

Egyébként a hamis okozat minősített esete. :D

[link]

2021. febr. 7. 16:21
 12/29 anonim ***** válasza:
75%
Egy könyv amit 2000 éve írtak az akkori tapasztalatok alapján, akkor még működött, ma már teljesen más világ van és nem működik.
2021. febr. 7. 16:24
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
Rabszolgaság alatt azt értem, hogy gyakorlatilag egy szadista entitás játékszere vagy emberként. Az egész Biblia az alázatról megalázkodásról szól. Ez még akkor is gáz lenne, ha Isten nem egy egoista megalomán gyakorlatilag démoni entitás lenne. Isten az egész ószövetség alatt mást sem csinál a teremtést leszámítva csak hűntet, gyilkol, pusztít, mert az emberek nem fogadják el a zsarnoki uralmát.
2021. febr. 7. 16:29
 14/29 anonim ***** válasza:
16%
Érdekes mégis rengeteg gazdag tudás származik olyan emberektől, akik sz.rtak bele a Bibliába... Biztosan nem véletlenül...
2021. febr. 7. 16:31
 15/29 anonim ***** válasza:
77%
Ellensúlynak, támasztéknak, gyújtó papírnak olykor jó lehet.
2021. febr. 7. 16:33
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a fehér kenyér evésre senki sem építi fel a szellemi, lelki hozzáállását a dolgokhoz, ami nagy tudáshoz, és annak átadásához vezeti.

Bár lehet, hogy te igen.

De persze mit is várhat az ember divat követő, gondolkozni képtelen emberektől. Most nagy divat a vallás szidás, hát beállsz közéjük minden előleges tudás nélkül. A középkorban pont te lettél volna a magát önostorozó álszent, mert akkor az volt a divat. :D

2021. febr. 7. 17:06
 17/29 anonim ***** válasza:
70%

"Most nagy divat a vallás szidás, hát beállsz közéjük minden előleges tudás nélkül."

Annyira "előleges tudás" (jelentsen ez bármit is) nélkül szidom, hogy meg vagyok keresztelve, voltam elsőáldozó és bérmálkozó is, kiscsillag. :)

2021. febr. 7. 17:32
 18/29 anonim ***** válasza:
57%
Személyeskedés nélkül nem megy? Ennyit a gazdag tudású vallásos emberekről, akik sem érvelni, sem emberhez méltóan vitázni nem képesek.
2021. febr. 7. 17:33
 19/29 anonim ***** válasza:
83%
Az emberek manipulálására írt maszlag
2021. febr. 7. 17:47
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

#19:

Mit vársz egy interneten dohogó nagyképű pogány gazembertől.

2021. febr. 7. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!