Mi a baj azzal, hogy Tóth Gabi kirúgatta a munkahelyéről a durva kommentelőt?
Szerintem mindenképp!! Ne hagyd magad! Börtönbe vele!!!
Attól, hogy valaki ismert ember még nem köteles eltűrni mások mocskolódását, sem gyerekének sem más rokonának a halálát kívánó üzeneteket. Nem is tudom mi lett az emberekkel, mert a billentyűzet mögül egyre nagyobb mindenkinek a szája, ráadásul nevet felvállalva. Honnan lett ennyi aberrált ember? Ha valakiével nem egyezik a vélemény, akkor ma már nem megvitatják, hanem a sárga földig el van hordva az illető. Szóval ebben igaza van a Schobert Norbinak is, hogy valahol húzni kell egy határt. Pedig nagyon nem kedvelem az ipsét, szimplán tahónak tartom, de ezért nem kívánom a halálát vagy bármi rosszat neki.
Itt is megfigyeltem már, hogy képesek az emberek habzó szájjal egymásnak esni a semmin.
De nem érted, hogy ebből csak annyit tanul, hogy kussban kell gyűlölködni? Én szeretem tudni, ha ilyenek vannak a közelemben, hogy elkerüljem őket, ne sunnyogjanak.
Akkor rugassunk ki mindenkit, aki mosolygós fejet tesz facebookon a nőverő hírekre. Tegnap itt valaki gyomorrákot kívánt a másiknak, tanúskodom.
Szerintem nem miatta rúgták ki, hanem mert munkaidőben facebookozott.
Egyébként függetlenül attól, hogy ritka nagy tahó volt a pasas, nekem se tetszik ez a mostani "rúgjunk ki mindenkit" kultúra. Volt a Koronczay-ügy, ott is az újságíró kirúgását követelték, pedig nem egyedül az ő felelőssége, hogy valaki mindenféle szakértelem nélkül végezhet pszichológiai jellegű tanácsadást, ebben minimum a főszerkesztő is sáros volt. Volt egy másik ügy, nem emlékszem, melyik bulvárlapnál, ahonnan viszont nem az újságíró, hanem a főszerkesztő repült, amiért valakiről leközöltek egy cikket az engedélye nélkül, tehát még csak nem is következetes az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!