Nagyon durva alvászavarom lett a párom régi munkahelye miatt, most hogy álljak a normál rendre? N
A párom össze vissza dolgozott, én pedig mindenre felébredek. Hol éjfélkor jött haza, hol hajnalban kelt. Ezzel állandóan felkeltett, és volt, hogy napi 4 órákat aludtam. Össze vissza. Eközben rászoktam a durva antidepresszánsokra, amit altatónak használtam: xanax, rivotrill, sanval. Most le kellene feküdni este 10 kor és kelni 6 kor. Egyszerűen képtelen vagyok a régi 00:00 helyett 10 kor elaludni, nem használnK a gyógyszerek sem és folyamatosan az órát nézem, hogy na már 3 órája virrasztok, még 3 óra alvás lehetséges. Mit tehetnék? Arra gondoltam, elsőnek megcélzom a 11 órás lefekvést.
Mit vegyek be?
Néha bort ittam hogy ellazuljak.
Reggel már tudnék aludni, tehát 6 után akár délig is.
Heti 3* edzek. Napközben közepesen fáradok el. A baj itt leginkább a ritmus hiánya volt.
Pedig vissza lehet és kell szoknod a régi kerék vágásba.
Az a sok gyógyszer pedig rosszabb mintha semmit nem szednél, mert csak gyógyszer függő leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!