Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt összetűzés a közeli...

Volt összetűzés a közeli családotokban a covid kapcsán?

Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem, bár most az oltások kapcsán sajnos melegedik a helyzet.
2021. jan. 29. 22:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Férjemről derült ki, hogy igazi covid hívő. Rengeteget veszekszünk, egyszerűen nem érti amit mondok.
2021. jan. 29. 22:33
 3/12 Fsms ***** válasza:
100%
Nem, hasonlóan értékeljük a helyzetet.
2021. jan. 30. 07:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Eddig nem,de nem tudom,most így az oltás kapcsán lehet nálunk is melegszik majd a helyzet.

Oltáspárti vagyok/vagyunk,de remélem ebbe a betegszállítósdiba nem fognak belemenni.

Eddig hasonlóan gondolkodtunk szetencsére.

2021. jan. 30. 07:46
 5/12 anonim ***** válasza:
A férjednél miben nyilvánul meg a covid hívőség kérdező?
2021. jan. 30. 07:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Abban nyilvánul meg, hogy mindent elhisz amit mondanak. Nem kérdőjelez meg semmit. Hiába mondom neki, hogy figyelni kell, mert ezt a vírust felhasználják politikai célokra, ő nem látja, csak azt, hogy mennyi halott volt és milyen veszélyes ez a vírus. Oké veszélyes is lehet, de nem érti meg, hogy szándékosan pánikoltatják az embereket. Én meg azért kételkedem, mert egyik nap azt mondják, másik nap teljesen az ellenkezőjét. Egy értelmes tájékoztatást nem kaptunk még mióta tart ez az egész. Az oltástól is emiatt rettegnek az emberek, mert nincs tiszta kommunikáció. Én terveztem az oltást, de egyre inkább megy tőle el a kedvem a történések miatt. Semmi bizalmam nincs.
2021. jan. 30. 09:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Ok,értem,amit írtál.

Ez megnyilvánul tettében is?

Pl.túlzott óvatosság,tisztaság,fertőtlenítés,éttermi kaják kerülése?

Én magamról már nem tudom,mit gondoljak,néha túlzásnak érzem.

Az oltáson még gondolkodj azért.

Én a jövő héten megyek a háziorvosomhoz,kíváncsi leszek a véleményére,tanácsára,de szeretném az oltást.

2021. jan. 30. 10:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem, igazából nem viselkedik őrült módon, a kezét fertőtleníti állandóan, de ez nem gond, azt én már a vírus előtt is csináltam, mindig is nagyon adtam a higiéniára. Meg például én sem veszek kaját ott, ahol látom, hogy nincs rajtuk maszk. De ezt is így csináltam már korábban is, ahol láttam hogy nem mosnak kezet pénzezés után stb. ott nem vettem kaját. Csak az állandó viták, mert egyszerűen nem lehet vele normálisan beszélni. Hiába sorolok érveket, mintha egy süketnek mondanám. Mit érzel magadtól túlzásnak? Az oltással kapcsolatban most azon gondolkodom, hogy várok még amíg lesz több oltóanyag, hogy magánúton is lehet vásárolni, és akkor beadatom inkább pénzért, de akkor választhatok, meg ott talán nem akarnak majd átverni.
2021. jan. 30. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:

-kézfertőtlenítő használat,kézmosás (bár ezeket a járvány után is megtartom,jobban érzem magam.

- éttermi kaják teljes kerülése

- újabban lemosom a boltból hozott cuccokat is amit nem rakok egy napra a hűtőbe

- amit lehet online intézek (ezt is megtartom a járvány után,kényelmesebb,rugalmasabb)

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Az utcai maszkviseléstől már nagyon szabadulnék,na ezt túlzásnak tartom.

2021. jan. 30. 11:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ezekből egy ami túlzás, a boltból hozott cuccok lemosása, de ha neked ez nem teher akkor igazából azzal sincs gond. Mi két hetente szoktunk bevásárolni, akkor értelemszerűen sokmindent veszünk, bőven elég azt elpakolni, megőrülnék ha még egyesével le is kéne mosnom mindent. Szerintem egyikünk sem kapta még el a vírust, legalábbis nem vettük észre, se egy hőemelkedés se egy köhögés nem volt egyikünknél sem tavaly március óta, de még egy megfázás sem. Igen az utcai maszkviselést én is szívesen dobnám már, az valóban túlzás. Szerencsére itt ahol lakunk, csak a sűrűbben lakott, több ember által használt területeken kötelező a maszkviselés, szóval a nyugisabb helyeken simán tudok kutyátsétáltatni maszk nélkül.
2021. jan. 30. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!