Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerettem volna érdeklődni...

Szerettem volna érdeklődni egy pesti temetőben hogy aznap kit temetnek, és adatvédelmi okokból nem mondták meg? Miért?

Figyelt kérdés
Nem értem.
2021. jan. 28. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
És te miért akartad tudni?
2021. jan. 28. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Az vártad higy majd megmondják a nevét vagy mi?
2021. jan. 28. 10:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Mivel a kapuban ki van rakva a napi temetès hogy kit mikor hánykor gondoltam telefonon is mukodik.

Vajon miert akarom tudni?

Talan hogy vegső bucsut vegyek?

2021. jan. 28. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
De ismerted az elhunytat? Mert nem igazán illendő teljesen idegenként odaállítani ám egy temetésre.
2021. jan. 28. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

"Vajon miert akarom tudni?

Talan hogy vegső bucsut vegyek?"

Akkor azt kellett volna kérdezned: "X.Y.-t mikor temetik?" Lehet, hogy azt megmondták volna.

De egyébként, ha konkrétan egy ismerősöd temetésére akarsz elmenni, a legtisztább ügy az ő családjánál érdeklődni.

Azzal ne szívassál már minket, hogy egy random ismeretlen ember temetésén részt vennél, hogy "végső búcsút vegyél". Idős szüleim "imádnak" temetésre járni, de ilyet még ők sem csinálnak. :-)))

2021. jan. 28. 11:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy ismertem. Osztalytarsam volt. De a családját nem ismerem
2021. jan. 28. 11:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem fontos a temetés reszvetele de pl. Utana par nap mulva szivesen vinnék egy szal viragot.
2021. jan. 28. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!