Sok ember csak akkor fogja megérteni az oltás szükségességét ha majd valamelyik családtagjuk hal bele a vírusba?
Külföldön élek ételkiszállítással foglalkozom.
Több kórházba is szállítunk privát megrendeléseket dokiknak.
Ha látnád mi van a színfalak mögött nem izgulnál annyira,pityuka.
Dokik maszk nélkül röhögnek kétpofára kajálnak pizzát, sokat ismerek hát mit mondjak finoman, nem az van, amit a médiában mutogatnak...jobb ha felébredsz az álmodból.
Nos Kérdező, én egyiket se állítom. Azt se, hogy chip lenne az oltásban, azt se hogy gyíkemberré változtató szérum, sőt, semmi ilyet. Azt állítom, a vírus nem egy zombiapokalipszist okozó szuperkórokozó.
Nézz már vissza kicsit az időben, mik voltak itt - himlő, kolera, pestis. A koronavírus ezekhez képest limonádé. A korábban lezajlott SARS-ot is ugyanilyen koronavírus okozza mellesleg. Minket is elért, végig is ment rajtunk. Akkor is voltak halálos áldozatok, mégse kezdett el mindenki esze nélkül jajveszékelni; aki akarta, beoltatta magát, aki nem, az nem. Én például nem. És életben maradtam.
#6 még jó, hogy nem maszkban eszik a pizzát.
Dolgoztam egészségügyben covidos betegekkel, biztos hihetetlen, de reggel a pizsamát levéve nem egyből az arcpajzsot és a szkafandert húztam fel, hanem sima, hétköznapi ruhákat, maszk nélkül, mert az adott településen kint nem volt kötelező. A munkahelyen is így jártam, csak felvettem egy maszkot. Csak az erre kijelölt helyen, közvetlenül a covidos betegekkel való érintkezés előtt vettem fel védőfelszerelést. Ha pisilni kellet vagy enni akartam, akkor le kellett venni mindent, fertőtlenítettem és így mehettem csak ki.
Attól, hogy az ember nem ész nélkül, hanem a protokollokat követve használja a védőfelszereléseket még nem lesz felelőtlen, nem bagatellizálja el a járványt, nem lesz vírustagadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!