Nem értem én ezt. Mindenki rémálomnak tartja azt az életet, amit én élek. De nekem ez elég, és jól érzem magam. Most mindenki maximalista, vagy én vagyok ennyire sivár?
Így nem lehet élni hosszú távon. Mindig mástól függni. Aztán ha megunnak, akkor mi lesz veled? 30 felé már jó lenne önállónak lenni.
Kezelni kéne a depressziódat. Addig nem fogsz tudni normálisan dolgozni, amíg ennyire beteg vagy.
Az hogy valaki nem depressziós és normálisan dolgozik még nem jelenti azt, hogy állandóan zsizsegnie kell és nem lehet otthon nyugiban :)
#11 Én igazából reménykedem a lehetetlenben, hogy hamarosan természetes halált halok.
Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy ennyire lehúzó a hangulatom, de ez van...
Jájjj, neked tényleg segítség kell.
Remélem, jobban leszel.
Hát depressziós vagy, ahhoz hű életét élsz. Persze hogy sivár az életed. Nyílvánvaló. Olvasd vissza magadat. Fura hogy ezt nem látod.
Nem hinném, hogy a kijelentéseid után tényleg jól érzed magad. A jó szó talán az, hogy kényelmesen, mert megszoktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!