Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálnak az emberek...

Miért csinálnak az emberek gyereket 2021-ben? És a jövőben?

Figyelt kérdés

Egyre sz@rabb és sz@rabb lesz minden, nem értem.

Abba nem gondolnak bele hogy milyen élet vár a gyerekükre? Túlnépesedés, emeberírtás, háború, betegségek, stb stb..

Én nekem nem kelleni fog gyerek, max örökbe fogadok.

Szüleim is azzal jönnek vigyem tovább családot ez az élet rendje meg ilyenek

16f

2021. jan. 24. 12:06
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
19%
Igen, azért nyávog mindenki, hogy hadd nyithassanak ki, mert tönkremennek.
2021. jan. 24. 14:36
 32/45 anonim ***** válasza:
34%

Tegyük fel senkinek nem születik gyereke. Kb egyszerre öregszik el a mai fiatalság.

Bizony ti is lesztek fáradtak, betegek. Egyik vénség fogja ápolni a kórházban a másikat?

Művelni a földeket? Élelmiszert előállítani és gyógyszert?

Gondoljatok bele, akkor a társadalomban egy idő után csak ti lesztek. Vén trottyosként majd segít rajtatok bárki?

Aki majd tud dolgozni azt mondja, dögölj meg ha te nem tudsz.

Szép jövő.

2021. jan. 24. 14:38
 33/45 Savlekotő ***** válasza:
50%
Aki akar az vállaljon,egyéni döntés,erőszakolni nem kéne,és nem kéne pénzelni,hogy a sok réti n er meg retaldált sor tüzeljen állam és a dolgozók nyakára
2021. jan. 24. 14:42
 34/45 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell megállítani minden gyerekvállalást, de ha csak egyet, nagyon max. kettőt vállalnának, akkor jobb lenne a helyzet. Harmadik gyerek után valami veszett nagy büntetést kellene fizetni.
2021. jan. 24. 14:52
 35/45 anonim ***** válasza:
35%

34- indok?

Nem a népi Kínában vagy.

2021. jan. 24. 14:54
 36/45 anonim ***** válasza:
76%
Mert aki szereti a gyerekét, az élhető jövőt akar neki. Inkább legyen egy, akinek megvan mindene, mint 4, akik otthon ülnek egész életükben, mert jön a következő vírus, és már annyian vagyunk, hogy a boltba se engednek le.
2021. jan. 24. 15:04
 37/45 anonim ***** válasza:
65%

Mert nem mindenki tud kisszéket csinálni, vagy kocsit szerelni, szóval sokan a saját szórakozásukra, meg mert a szomszédnak is van, legtöbb helyen meg "jajhát én aszittem csakmeghíztam", megdöbbentően sokan meg azért mert abbana tévhitben élnek, hogy akkor majd az állam eltartja őket és nem kell dolgozni (vidéki fiatalok leginkább).

Száz emberből szerintem a fele nem is tervezte, a maradék nagyrésze meg sosem mérte fel, a százból jó ha van tíz megfontolt és legalább a középiskoláig felelősen, és tervező biztos szülő.

A modern életnek köszönhetően viszont, manapság már sokkal nehezebben jön össze vagy jut el odáig, hogy megszülessen, mondjuk az áraházak még ígyis televannak.

2021. jan. 24. 15:06
 38/45 anonim ***** válasza:
24%
Minek tart valaki macskákat kizárólag lakásban?
2021. jan. 24. 15:07
 39/45 anonim ***** válasza:
44%

Minek csináltak gyereket az emberek a múltban? Teszem azt a huszadik század elején, két vilagháború alatt és között? Ha ugyanígy gondolkoztak volna, most te se lennél itt és nem tennél fel hülye kérdeseket. Ahhoz az időszakhoz képest mi aranykorban élünk.

Amúgy túlnépesedés pont a primitív, harmadik világbeli országokban probléma, és az alacsonyabb társadalmi réteg körében, akik magasról szarnak a bolygóra és az ökoszisztémára. Ha tanult, intelligens emberek nem örökítik tovább a génjeiket, nem nevelnek olyan fiatalokat, akik meg akarják menteni a bolygót, és tanulni, dolgozni érte, na az az igazi probléma. De ha te a Földnek a hülyék paradicsoma jövőképét szánod, akkor minden ok. Hajrá.

2021. jan. 24. 16:12
 40/45 anonim ***** válasza:
51%
39 igaz, más oldalról nézve az agyonszaporodó régiók sokkal kevésbé zsigerelik ki a Földet, mint az egykés, neszüljmentsükmegaFöldet "fejlett világ".
2021. jan. 24. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!