Miért csinálnak az emberek gyereket 2021-ben? És a jövőben?
Figyelt kérdés
Egyre sz@rabb és sz@rabb lesz minden, nem értem.
Abba nem gondolnak bele hogy milyen élet vár a gyerekükre? Túlnépesedés, emeberírtás, háború, betegségek, stb stb..
Én nekem nem kelleni fog gyerek, max örökbe fogadok.
Szüleim is azzal jönnek vigyem tovább családot ez az élet rendje meg ilyenek
16f
2021. jan. 24. 12:06
11/45 anonim válasza:
CSOK, meg hogy ne legyenek egyedül. Tehát kvázi össze lehet foglalni annyival hogy önzőségből.
13/45 anonim válasza:
mert szexelni jó, védekezés meg kényelmetlen.. na bumm lesz gyerek. Legalábbis a nagy többségnél így működik.
A kisebb része azt akarja, hogy a gyereke továbbvigye a gondolkodását, életszemléletét, vállalkozását, legyen örököse, stb.
A világ pedig nem egyre sz@rabb.
14/45 anonim válasza:
"A világ pedig nem egyre sz@rabb." - mondogasd csak, hátha elhiszik
15/45 anonim válasza:
Az egyénnek is van szerepe abban, hogy milyen világban él. Választhat, eldöntheti hogyan és hol akar élni, ehhez időnként konfliktusokat kell vállalnia. Aki nem vállalja a konfliktusokat, az magára vessen. Az emberi boldogsághoz hozzátartozik a gyerek is.
16/45 anonim válasza:
"Egyre sz@rabb és sz@rabb lesz minden, nem értem."
Semmi gond, olvasd el ezt és megérted.
Na ettől mi fényévekkel jobban élünk.
17/45 anonim válasza:
Mert több eszük van mint neked.
18/45 anonim válasza:
17-es, ha csak azok szaporodnának, akiknek eszük van, sokkal jobb hely lenne a világ.
19/45 anonim válasza:
Igazad van kérdező. Szerintem is felelőtlenség gyereket válkalni ebbe a világba. Koronavírus van s mi van ha az anyja méhébe elkapja a gyerek mig anyuka tünetmentes? S nem jó irányba tart semmi. Ovodába meg iskolába se akarnak menni a gyerek s a szülők se járnak csak ülnek itthon a gép előtt homeoficeban. Az emberek felelőtlenek, annyi korházban, árvaházban elhagyott gyerek van a világon s miért nem azokat fogadják örökbe? Mert önzőek az emberek. Miért nem az árva, elhagyott gyerekeket fogadják örökbe hogy családba nőjenek fel.
20/45 anonim válasza:
Ha fele ennyien lennénk a világon, nem kéne ennyi covid korlátozás, mert nem lennénk egymás seggében. De kell a sok kis Ödönke, hogy minek, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!