Akik sértő, lekezelő, provokáló választ írnak a kérdés alá, azokkal nem kell foglalkozni?
Ez itt mindennapos, ne foglalkozz vele, nem ér annyit.
A fotelból könnyű okosnak, tahónak, lenézőnek lenni.
Sok ilyennel fogsz még találkozni, de ne foglalkozz velük.
A jelentésen kívül mást ne csinálj, mert ha válaszolsz (vagy bárki más), akkor máris elérték a céljukat. Ne add meg nekik az örömöt... :)
Nagyon sok szemétláda van, de van sok normális, segítőkész ember is.
Ha valaki szemétkedik, alapvetően két lehetőség van:
1. Jelented, és valószínűleg törlik a hozzászólását (esetleg a profilját).
2. Nem jelented, hanem még keményebben adsz neki. Ő valószínűleg nem fog jelenteni, mert már sáros.
Általában az 1. opciót alkalmazom, de volt, hogy szívatásból a 2-est alkalmaztam (a kérdező szemétkedett velem, én vulgárisan minősítettem a tevékenységét, de a hozzászólásom értékelése így is 100%-os lett).
Kérdező, ne szívd mellre. Próbáld meg helyén kezelni a dolgot.
Ez nem a való élet. Ez csak egy netes fórum.
Nem kell foglalkozni velük.
Arctalanul-névtelenül mindig másképp viselkednek az emberek, sokan sértegetik a másikat ismeretlenül.
Az ilyen embereknek az a céljuk, hogy megkapják a figyelmet és/vagy kiengedjék (másokon) a frusztrációjukat. Nem szabad velük foglalkozni, mert annál jobban felspannolják magukat és még bunkóbbak lesznek és nem szállnak le rólad.
Jelentsd őket, ez a legjobb megoldás. A válaszukat törlik (lehet, hogy a profiljukat is), de ezen sem fognak elgondolkozni.
Viszont semmiképp se vedd magadra, amiket mondanak! A képernyő mögött, anonimitásba burkolódzva, arc nélkül könnyű "nagyhuszárnak" lenni.
A provokáló illetőknek nem a személyed a fontos, hanem hogy provokálni tudjon. Neki(k) teljesen mindegy: kinek írják.
Régen volt olyan, akire ráüzentem privátban, hogy "mégis ezt miért kellett?", mire válaszolt, troll<egy keresztnév> néven és üzenetbe annyit írt: "nicknevemben a válasz"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!