Ma volt a híradóban, hogy egy "anya" pandémiának szerette volna elnevezni az újszülött lányát. Normális?
Figyelt kérdés
Elutasították természetesen.2021. jan. 22. 22:46
1/32 anonim válasza:
Massal nem tud kitunni a tobbi proli kozul, hat ilyeneket talal ki.
2/32 anonim válasza:
Szerinrem beteg. Vagy valami erős feltünési viszketegsége van
4/32 Savlekotő válasza:
Valburga nevet átengedték,majd csórót valagnak becézik például a társai..
70F
5/32 anonim válasza:
az semmi ismerősöm neve Cserepes Manó volt XD
Volt olyan főnököm aki Eperke névvel rendelkezett, szóval hivatalos név is lehet durva.
Az afroamerikaiaknál divat, hogy márka nevet adnak a gyereknek, mert azt hiszik a különleges név különlegessé teszi a gyereket is. A Pandémiával is ez a helyzet.
7/32 anonim válasza:
5
A Manó a XIX. században tucatnév volt.
8/32 anonim válasza:
A hangzása végülis szép, nekem tetszik :) Amúgy most komolyan, rengeteg ilyen név van, aminek van valami jelentése és nem is tudunk róla vagy szimplán nem az ugrik be először. Vagy egyszerűen megszoktuk. Mindig a virágnevek jutnak eszembe, hogy van Ibolya, Rózsa, Viola, Jácint, Boglárka, Jázmin és nincsen pl. Büdöske, pedig ennyiből akár az is lehetne. Nyilván értem a kérdést, csak szerintem ez a "normális-nem normális" dolog a neveknél sokszor túl van lihegve.
9/32 Savlekotő válasza:
Én Zizit ismerek,állás interjún faxa lesz neki...
70F
10/32 anonim válasza:
Tekintve, hogy minden hülyeséget átengednek, meglepett, hogy ezt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!