Csak igénytelen embernek érdemes könyvet rendelnie a netről?
Mi sokszor rendeltünk már a netről könyvet innen-onnan (könyvtündér, alexandra, bookline, book24, kossuth kiadó, moebius stb.), de szinte mindig rossz állapotban kaptuk azokat meg. Leütött sarkok, gyűrött, szakadt borítók...
A "legjobb" amikor egy 2 kötetes művet rendeltünk, de csak az egyiket küldték el (könyvesboltban is egyben, összecelofánozva árulják). Telefonáltunk, persze cserélik. És mit küldtek ide? Két olyan könyvet, amit mintha a kutya szájából húztak volna elő.
Persze olvasni így is lehet...
Rengeteg könyvet rendeltem már, semmilyen probléma nem volt. Hungarocell, védőfólia volt a könyveken.
Egyáltalán újakat rendelsz, vagy használtakat?
Nem, a sarka sincs benyomódva. Szépen be van csomagolva, pontosan olyan, mintha személyesen vennéd a boltban.
Szerintem inkább te vagy az igénytelen és igénytelen oldalakról rendelsz :)
Én már vagy 10 éve rendelek rendszeresen könyvet (alexandra, bookline, libri, lira, ulpius), mert neten hamarabb megtalálom, mint a boltban kimazsolázni a polcon a több ezer között, és még sosem volt ilyen problémám. Még akkor sem volt benyomódva a sarka, mikor nem tettek a könyvekre olyan buborékos cuccot, csak belerakták a dobozba.
És köszi, hogy így látatlanban leigénytelenezel mindenkit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!