Mi a véleményetek a rólam készült interjúról?
Ha lenne esze, akkor nem születnének róla ilyen gáz cikek... Na meg nem dicsekedne vele gyakorin..
Ez a csernusizmus qrvaélet is arra utal hogy nem valami érett, okos gyerek.
Szerintem ne erőltesd, oké hogy ismersz olyat aki ellenpélda, de attól még ő akkor is hülye.
Amúgy rengetegen írták itt is hogy nem ismerik🤷♂️, én sem ismerem, pedig Nyíregyházán lakom/ laknak. Biztos valami nagy ember, ha az egyik parkolóban élő, hajléktalan nénit több fiatal ismeri mint őt.
Hát... Ha a 🌳szságaidat ilyen teljesen irreleváns érvekel próbálod alátámasztani, hogy ismersz olyat, aki hallot arról hogy juliska testvérének a kiskutyájának a nagymamája legjobb barátnőjének az unokája /aki amúgy teljesen független a kérdezőtől, egy másik ember, másmilyen felfogással/ az nem ilyen, akkor szerintem jobb is hogy "te itt befejezted"...
Egyébként az, h ők hogy ilyenek itt az emberek, az nem az oldal hibája, hanem az ilyen bunkó ge©iké, mint én.😅
Igazi példa vagy tesóbáttyabástya! Elrettentő példa! Ha az én fiam lennél, nem is tudom mit csinálnék veled. De hogy ilyen írás, akarom mondani hányás után a házamban nem maradnál, az biztos.
És még büszke is rá. Lehet én vagyok régimódi, de ultragáznak tartom, nem menőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!