Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a rólam...

Mi a véleményetek a rólam készült interjúról?

Figyelt kérdés
[link]

#Nyíregyháza #celeb #csernusizmus
2021. jan. 16. 21:48
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
29/ egy ilyen stilus mellet hogyan lehet valaki okos?
2021. júl. 13. 20:18
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
#31 úgy ha nem a butaság mondatja vele ezeket, hanem az elkényeztetettség, pl. unokabátyám is ugyanígy el van szállva magától, minden ujjára 10 nő jut, de egyetemet végzett, nagyon okos srác. Mindegy, úgyis le leszek pontozva, az átlag ember csak végletesen tud gondolkodni, és csak az ítélkezés megy.
2021. júl. 13. 20:28
 33/37 anonim ***** válasza:
53%

Ha lenne esze, akkor nem születnének róla ilyen gáz cikek... Na meg nem dicsekedne vele gyakorin..

Ez a csernusizmus qrvaélet is arra utal hogy nem valami érett, okos gyerek.

Szerintem ne erőltesd, oké hogy ismersz olyat aki ellenpélda, de attól még ő akkor is hülye.

Amúgy rengetegen írták itt is hogy nem ismerik🤷‍♂️, én sem ismerem, pedig Nyíregyházán lakom/ laknak. Biztos valami nagy ember, ha az egyik parkolóban élő, hajléktalan nénit több fiatal ismeri mint őt.

2021. júl. 13. 20:44
 34/37 anonim ***** válasza:
32/ es az unokabatyad is ilyen eszközökhöz folyamodik? En nem pontoztalak le.
2021. júl. 13. 21:19
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Istenem, nem erőltetek semmit, kérdeztek, válaszoltam. Nem lehet saját véleményem? Tudod az ilyen ember nekem ennelszenvesebb, mint ez az ártalmatlan hülyegyerek. Na mindegy, nem is vártam mást ettől az oldaltól, tudtam hogy nem lett volna szabad válaszolnom, én itt befejeztem.
2021. júl. 13. 21:21
 36/37 anonim ***** válasza:
69%

Hát... Ha a 🌳szságaidat ilyen teljesen irreleváns érvekel próbálod alátámasztani, hogy ismersz olyat, aki hallot arról hogy juliska testvérének a kiskutyájának a nagymamája legjobb barátnőjének az unokája /aki amúgy teljesen független a kérdezőtől, egy másik ember, másmilyen felfogással/ az nem ilyen, akkor szerintem jobb is hogy "te itt befejezted"...

Egyébként az, h ők hogy ilyenek itt az emberek, az nem az oldal hibája, hanem az ilyen bunkó ge©iké, mint én.😅

2021. júl. 13. 21:30
 37/37 anonim ***** válasza:
82%

Igazi példa vagy tesóbáttyabástya! Elrettentő példa! Ha az én fiam lennél, nem is tudom mit csinálnék veled. De hogy ilyen írás, akarom mondani hányás után a házamban nem maradnál, az biztos.

És még büszke is rá. Lehet én vagyok régimódi, de ultragáznak tartom, nem menőnek.

2021. júl. 14. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!