Mi a véleményetek a rólam készült interjúról?
2021. jan. 16. 21:48
11/37 anonim válasza:
Nyíregyházi fiatal lány vagyok én is, sosem hallottam rólad.
Ja, és amúgy gáz vagy. :)
12/37 anonim válasza:
Amúgy nem volt rossz ötlet a kérdés, mostmár hallottunk róla :D
13/37 anonim válasza:
Ilyenekből lesznek a Kiszel Tüncik, meg a Gheronazzo Mariák. Ja,hogy ők kicsodák? Nos, olyan hírességek, akik fogalmam sincs, mitől lettek celebritások, egyszerűen csak ott-teremtek a rivaldafényben, és nem sikerült még senkinek sem elüldöznie őket onnan. Ultragáz.
14/37 anonim válasza:
Van két fullos tinilányom, nem hiszem, hogy 2 percnél több időt szánnának rád. Mi ezt úgy hívjuk, hogy "égő", "sivár", de ne törőj ezzel.
15/37 anonim válasza:
Én nyíregyházi vagyok, még nem hallottam rólad s szerintem nem is akarok többet...
16/37 anonim válasza:
Ez valami vicc? 😂😂
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Szinte felébred az emberben a szekunder szégyenérzet olvasás közben. (Nem tudom, tudod-e mit jelent az 😅🤦🏻♀️)
17/37 anonim válasza:
#16, honnan tudná?
Vagy 10 éve gúglizza mi az a karpediem, most meg jössz a szekunderrel?
18/37 anonim válasza:
Jó ez a mennyeitippek.hu oldal. Te szerkeszted anyukáddal?
19/37 anonim válasza:
Az ezen a linken elérhető "interjún" kivül hol lehet még olvasni rólad, látni valami tartalmat?
20/37 anonim válasza:
mi a neved egyáltalán? mert az interjúban nem láttam meg ha ennyire celeb vagy hogyhogy nem ismerünk? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!