Mit tanuljak akkor ha semmi nem érdekel és nem motivál semmi?
Most fogok érettségizni, jó jegyeim vannak, szinte mindenből ötös vagyok, még matekból is megütök egy négyes szintet, a fizika, esetleg kémia az ami nem annyira megy.
Angolból középfokú nyelvvizsgám van.
Most kellene eldöntenem hogy jelentkezzek-e egyetemre vagy szakmát tanuljak, de egyszerűen semmi nem érdekel, végignéztem az összes szakot, teszteket is kitöltöttem, de így sem találtam semmit ami kicsit is érdekel.
Azt tudom hogy jó lenne a jövőben home office-ban dolgozni, vagy olyan munkakörben ahol nincs csapatmunka, és egyedül dolgozhatok, nekem most is egy valóra vált álom ez a digitális oktatás, mivel sokkal jobban tudok így teljesíteni, senki nem fáraszt le napközben, egyedül lehetek stb.
Milyen munkakörök vannak ahol nincs csapatmunka, nincsenek kötelező csapatépítők és egyebek, hanem az önálló munka a fontos, egyedül lehetek? Műszaki területen kívül bármi szóba jöhet, nem muszáj hogy nagy karrier legyen. 18/lány
Műszaki terület alatt pl. mérnöki terület, ahol fizika is szerepel a tantervben, vagy elektronika stb.
Informatikát középszinten tanulom, azt szeretem is, de ennél magasabb szinten nem tudom mennyire menne, ráadásul pl. a programozás elvileg nagyon is csapatmunka.
Ami nem turizmus, nem vendeglatas, aminek jovoje van, es jol menne neked, es nem utalod, es jol lehet keresni, azt.
Nagyon keves ember csinalja azt, amit szeret. Ha valamit elviselsz, nem frusztral, mellette szabadidodben azt szereted, amit akarsz.
Most nem csoda, hogy motivalatlan vagy. Az egesz vilag az, es a te korod kulonosen nehez. Szerintem ne allits magad ele tul nagy kihivast, ami nyomaszt, frusztral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!