Ereztetek mar olyat, hogy egy kerdeshez valaszkent legszivesebben azt irtatok volna be, hogy "az anyad p.csajat"? 😀
Hát párszor
Na jó, napi szinten :D
Rengetegszer. Igaz ezek legtöbbje a szokásos kamu kérdezőktől jön, ahol inkább a "b+ már megint te" szokott elő jönni belőlem meg más válaszolókból is.
Mint ez a kérdező is, aki leírja, hogy a kutya nem figyel rá és a kérdéseivel "kelti fel" a figyelmet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Amúgy néha volt, hogy szívem szerint arcon vertem volna 1-2 kérdezőt.
Mikor ide jön a nyavajájával, segítséget kér. Az ember meg tényleg veszi a fáradtságot, leírja mit hogy lát, miben tudna előrébb lépni, de ő csak hajtogatja a standard "túl gyenge vagyok" "nincs hozzá erőm" és hasonló szövegeket. És látod, hogy tök feleslegesen küzdesz vele.
Főleg mikor kap egy csomó segítő választ, és másnap ugyanúgy felteszi a kérdését. Amikor meg számon kéri ezt rajta valaki, akkor megmondja, hogy "nem kapott haznos választ". ÉS ott rájössz, hogy csak szopat téged meg az idődet rabolja, hiszen nem is akar ő kimászni a maga kis pöcegödréből.
Vagy például lakberendezés kategória:
A kérdező feltesz egy "hogy rendeznétek be a szobát" kérdést. Feltesz mellé egy teljesen aránytalan, befotózott rajzot, amin se a méretek, se semmi nem stimmel, de legalább oda írja, hogy szekrény, meg szék.
És hiába tettünk fel neki alapvető kérdéseket, mint hogy ezek a meglévő dolgok, vagy nem, mennyire "szabadon" lehet alakítani, ő egyszerűen figyelmen kívül hagyta a kérdéseket és csak 1-2 olyanra kérdezett vissza, hogy "ha megfordítom az ágyat a szekrénnyel akkor jobb lesz?"
Kértem, hogy legalább méretarányosan rajzolja fel a teret, bútorokat. Mert abból látszik, hogy mi hol férne el, nem tette meg. Hiszen hiába írjuk, hogy ide meg oda tegyen valamit, ha azt se tudni elfér-e.
És egyszerűen zavaró, hogy minek tesz fel valaki összetett kérdést, ha utána szarik rá kommunikálni, pontosítani.
De még mennyiszer...
Annyi agyhalott van ezen az oldalon, hogy össze sem lehet számolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!