Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy Orbán...

Mit szóltok hozzá, hogy Orbán szerint ősszel lesz vége a korlátozásoknak?

Figyelt kérdés

"Erre Orbán azt mondta, hogy már ő maga is nagyon nehezen viseli a korlátozásokat, ám kifejtette, hogy amennyiben a brüsszeli beszerzések ütemében haladunk, úgy nyár vége, ősz eleje lesz az az időpont, mire elég beoltott ember lesz ahhoz, hogy feloldják a korlátozásokat."

Én azt hittem tavaszra már jobb lesz a helyzet. De ez ìgy rémes. :(

2021. jan. 15. 08:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem várható volt, hogy ez nem két hét alatt ér véget. Az én meglátásom, hogy jobb berendezkedni egy hosszabb időre, hogy ez az állapot fennmarad. Beteg egy állapot, az tény, nekem is borzasztóan hiányoznak a közösségi programok, wellness, akármi. De tartok tőle, hogy maga az oltás nem fog egycsapásra megoldani minden problémát.
2021. jan. 18. 06:44
 22/24 anonim ***** válasza:
82%

Karácsonyi vásárt nem lehet, de Mátrában lehet szánkózni 600an egyszerre maszk meg minden nélkül... Vannak itt érdekes dolgok, amik bennem is felvetnek kérdéseket.

Karácsony előtti napokban, az auchan parkolóban volt akkora dugó, hogy se ki-se be-az is normális volt.

A gyárakban a szalag mellett állhat 100 ember egymás mellett, meg műszakonként ki tudja mennyi.

Nem vagyok se vírustagadó, se semmi, de azt gondolom, ha korlátozunk, akkor korlátozzunk, ha meg nem, akkor nem. Ez a kicsit igen meg kicsit nem számomra teljesen ellentmondásos.

Nyilván nem látom át teljes egészében gazdaságilag-társadalmilag..stb ezt a helyzetet, csak a saját kis mikrokörnyezetemre gyakorolt hatását érzékelem, de valahogy nem érzem fairnek, hogy míg emberek ezrei tönkremennek ebbe, mások meg ezen gazdagodnak

2021. jan. 18. 07:52
 23/24 A kérdező kommentje:
Én sem 2 hetet írtam. Lassan egy éve tart.
2021. jan. 18. 07:55
 24/24 A kérdező kommentje:
#22: Annyira egyetértek!!
2021. jan. 18. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!