Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy Orbán...

Mit szóltok hozzá, hogy Orbán szerint ősszel lesz vége a korlátozásoknak?

Figyelt kérdés

"Erre Orbán azt mondta, hogy már ő maga is nagyon nehezen viseli a korlátozásokat, ám kifejtette, hogy amennyiben a brüsszeli beszerzések ütemében haladunk, úgy nyár vége, ősz eleje lesz az az időpont, mire elég beoltott ember lesz ahhoz, hogy feloldják a korlátozásokat."

Én azt hittem tavaszra már jobb lesz a helyzet. De ez ìgy rémes. :(

2021. jan. 15. 08:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%
Buktad. Vannak barátaim, és van párom is :D
2021. jan. 15. 11:03
 12/24 anonim ***** válasza:
36%
Majd megmondom neki, hogy "ugysem mereeeeed! 😝"
2021. jan. 15. 11:11
 13/24 A kérdező kommentje:
Folytassátok már priviben. Engem ez a sulis hiszti nem érdekel. Ezzel van tele az oldal így is.
2021. jan. 15. 11:29
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólunk hozzá??

Én azt mondom, hogy ez a januári hosszabbításnál már várható volt.

Azelőtt még élt bennem a remény, hogy valóban csak egy átmeneti helyzet de mikor január elején Orbán kiadta a rádió interjút, hogy addig nincs feloldás míg nincs kellő mennyiségű vakcina, szinte már gondoltam, hogy itt nyárig semmi nem lesz.

2021. jan. 15. 12:18
 15/24 anonim ***** válasza:
Azt mondta, amit mindenhol. Az Egyesult Kiralysagban ezt igertek, hogy oszre lehetseges minden allampolgar beoltasa. Ennyi.
2021. jan. 15. 13:03
 16/24 anonim ***** válasza:
37%
Ő mindig mindent megjósol, találgat, de sík h*e a területhez. Kamureg egy valaki ez, menne inkább bámészkodni a stadionjaiba.
2021. jan. 15. 15:02
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
Én is "extra introvertált" vagyok, mégis rohadtul elegem van már a korlátozásokból. És nem bulikázni szeretnék, kedves 8-as, hanem mondjuk könyvtárba, színházba menni, vagy maszk nélkül dolgozni.
2021. jan. 15. 16:20
 18/24 A kérdező kommentje:

#17: Ezen a véleményen vagyok én is. Szintén nem bulizni mennék, mert elég magamnakvaló ember vagyok, de pl nyelvtanfolyamra járok munka után, ami este 8-ig tartana. Szó szerint rohannom kell, hogy hazaérjek. Decemberben online volt, az nem tetszett a többségnek. Nekem sem.

Moziba is mennék már szívesen. A maszkot meg ki nem állhatom lassan egy év után.

Ha belegondolok, hogy még majdnem egy évig így kell élni, tényleg elkeseredek.

És mi van azokkal akik a turizmusban dolgoztak. Nincs bevételük.

Tudom tizenévesekkel van tele az oldal, akik addig látnak, hogy nincs suli,jaj de jó. Másnak meg tönkremegy az élete. Szomorú.

2021. jan. 15. 17:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyjából ez is az oltási kampány része. Maximálisan ki lehet most használni a sok elkeseredett embert.

Nekem szerencsére nem érintette a munkámat ez a helyzet,de munka mellett tanulok is és online gyakorlatilag megszűnt az oktatás-viszont nyilván a vizsgakövetelmény ettől ugyanaz marad... Bíztam a január 11-ben is, de most már úgy látom február 1-jén se lesz még változás.

Őszintén már annak is örülök, hogy nincs vásárlási idősáv.

2021. jan. 16. 08:17
 20/24 A kérdező kommentje:

Na annak én is örülök, hogy nincs vásárlási idősáv. Csak nekem az is furcsa, hogy bármilyen boltban lehet tolongani, de egy karácsonyi vásárt nem lehetett tartani szabadtéren, vagy az éttermek nem nyithatnak ki úgy, hogy x asztalt kihagynak egymás mellett.

Nekem se jött be az online oktatás. Ezerszer jobb személyesen. Persze nekünk cél a nyelvvizsga.

2021. jan. 16. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!