Mit,tegyek,ha molesztál két osztálytársam?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy van két fiú osztálytársam,akik mindig,amikor ott vagyunk az iskolában,csapkodják a fenekemet,ölelgetni próbálnak,de közben meg csúnya jelzőkkel illetnek.Egyszer meg olyan is történt,hogy nekinyomtak a falnak,az egyik lefogott,a másik meg elkezdett összevissza puszilgatni meg fogdosni.Sírva könyörögtem,hogy engedjenek el,de csak akkor hagytak békén,amikor becsengettek.És most,így is ,hogy online oktatásban vagyunk,egyfolytában írogatnak nekem messengeren,ha pedig tiltom őket,akkor más fiókokról próbálkoznak.Szüleimnek még nem mertem elmondani mindezt.Szerintetek hogy kéne egy ilyet elmondani?Segítsetek légyszi2021. jan. 13. 09:36
11/20 anonim válasza:
Ez már inkább rendőrségi ügy...
Amikor a falhoz nyomták nem volt más? Esetleg a folyosón, aki hallhatta/láthatta volna?
12/20 anonim válasza:
Én sem szórakoznék itt piti osztályfőnöki elsimításokkal. Kapásból mennék a rendőrségre, akár rólam, akár a gyerekemről lenne szó.
13/20 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy ezek a dolgok a gimi melléképületében történtek,és a fiúk mindig akkor csinálták ezeket,amikor nem volt ott senki.Egyébként köszönöm a válaszokat,hasznos mind!
2021. jan. 13. 11:14
14/20 anonim válasza:
Mit csináltok abban a melléképületben? Na és az hogy lehet, hogy te valahogy mindig egyedül maradsz velük?
15/20 A kérdező kommentje:
A melléképületben óráink szoktak lenni.Egyébként nem szándékosan maradok egyedül velük,hanem amikor például látják,hogy kimegyek vécére egyedül,olyankor támadnak rám
2021. jan. 13. 12:07
16/20 anonim válasza:
Nincs kamera, ami felvette az esetet ? Az bizonyító erejű lenne
17/20 anonim válasza:
Ne tartsd magadban, mond el a szüleidnek mindenképpen!!
18/20 anonim válasza:
Mindenképpen szólj egy felnőttnek. Addig nem fognak leálni amíg valaki nem veszi elő őket. Az üzeneteiket pedig screenshotold le.
19/20 anonim válasza:
Fogdosd vissza oket, abbol majd tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!