Miért van az h én tanulok, mégis rossz jegyet kapok. Míg a barátaim/osztály társaim nem tanulnak mégis sokkal jobb osztályzatott kapnak,mint én?
11!
Csoportosítsd az új infokat valami alapján. Így nem csak egy információhalmaznak látod. Építs fel egy logikai rendszert (a lényeg h te értsd), amiben megvan pár fő cím vagy "hívószó", és ha ezek eszedbe jutnak, akkor onnan eszedbe jut a többi info.
Használj minél több színű filcet!
Milyenek a dolgozatok?
Kifejtős vagy tesztes?
Ha tesztesek, pórbálj hasonlóakat keresni a neten, és gyakorloni.
Kifejtőshöz csinálhatod, hogy elolvasod az anyagot, és közben kérdéseket irsz fel magadnak, amit majd elolvasás után megválaszolsz.
Egyébként sokminden tanárfüggő is lehet sajnos:(
Őszintén szólva nekem csak úgy ment ha sokkal több időt szántam rá a dolgokra de pihenőket is tartottam a tanulás közben, sajnos akkor sem volt a legjobb de amit kellet azt el értem.
30-35 perc tanulás után tarts 10-15 perc szünetet és közben kicsit járkáj szellőztesd ki a fejedet.
Tanulás előtt egyél,szellőztesd ki a fejdet.
#16 köszi, már meg vagyok. Van nálam hülyébb is. Én nem írok csupa 2-eseket. És a kérdés kiirásakor csak nagyon magamra vettem a dolgokat...
Ha tanulok tudok 5-öst írni. De ezt elég hosszú lenne elmagyaráznom hogyan lettem jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!