Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Örültök neki, hogy már csak...

Örültök neki, hogy már csak egy hét van a suliból?

Figyelt kérdés
Hányadikosok vagytok? Lezártak már titeket? Buktok valamiből?

2014. jún. 6. 18:05
1 2
 1/18 Kameko-san ***** válasza:
100%
Nyolcadikos vagyok. Igen, örülök, mert végre mehetek középiskolába. :) Már lezártak, nem bukok semmiből.
2014. jún. 6. 18:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem örülök neki, hogy vége. De azért jól fog jönni egy kis pihi :)

10.-es vagyok, szerdán zárnak le mindenből, kedden még irodalom vizsgám lesz, és egyelőre nem tudom, hogy bukok-e, valószínűleg nem. :D

2014. jún. 6. 18:13
 3/18 anonim válasza:
100%
Meg szep hogy orulok!Meg semmibol nem zartak le minket(majd jovoheten).Kilencedikes vagyok:)
2014. jún. 6. 18:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert ez a nyár egy Übersommer lesz. Viszont egy valamiért nem örülök: Végzős leszek jövőre... Nem akarok elballagni, sem érettségizni.
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

7.-es vagyok.

Még pár tantárgyból nem zártak le.

Nem bukok, kb. 4.4 az átlagom.

Örülök is, meg nem is. Mert a szünetben nem tudok minden nap találkozni a barátaimmal, meg a sulinak is van egy hangulata.:D De az az érzés, hogy szeptemberig nem látom a kémia tanárt... na az felbecsülhetetlen.

6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem igszán, mert nekünk még van 2 hét gyakorlat, ráadásul egész nyáriszünetben csinálhatom az 50 óra közmunkát -.- Egyébkén 9.-es vagyok, még nem hogy nem zártak le, de van olyan tanár, aki még jövőhét csütörtökön is feleltetni akar T_T És nem hiszem, bár töriből elég rosszul állok, de szerintem a 2-es meglesz.

16/L

2014. jún. 6. 18:19
 7/18 anonim válasza:
100%
Én nagyon elfáradtam ebben az évben szóval igen, örülök, hogy végre vége :D 10.-es vagyok, és jövőhéten nekem már nincs suli, lezártak már, bár még a földrajz javítómnak az eredményét várom! A kettesért javítottam, nagyon-nagyon remélem, hogy nem bukom:( SZURKOLJATOK!!!! :D
2014. jún. 6. 18:29
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

Én is jövőre érettségizem, ötéves középsuliba járok. Nagyon nem várom az egész érettségivel járó idegeskedést meg tanulást...

Utolsó válaszoló, nagyon szorítok neked, biztosan sikerül. :)

2014. jún. 6. 18:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Harmadikos vagyok egyetemen, es orulok, hogy mar csak 2 het van a vizsgaidoszakbol - az viszont eleg huzos ket het lesz. Utana pedig egesz nyaron szakmai gyakorlat, fincsi:)
2014. jún. 6. 18:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez az a pillanat, amikor nem akarom, hogy teljen az idő. Nem siratom a múltat, nem várom a jövőt... Egyszerűen csak élvezem a pillanatot, most minden jó.

Ilyenkor élvezem igazán az iskolába járást, amikor már nem kell tanulni. Jövő héten már egyáltalán nem lesz tanítás. Ma is rengetegen kint voltak az iskolaudvaron az órák ideje alatt, nagyon jó a hangulat, mintha egy parkban lennék. :) Őszintén, nekem hiányozni fog az iskola. Évről évre egyre jobban szeretek ide járni, sajnos jövőre én is ballagok. Nem várom a szalagavató és érettségi körüli felfordulást. Most jó.

A nyarat is szeretni fogom persze, de egyelőre a jelent akarom kiélvezni.

2014. jún. 6. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!