Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Örültök neki, hogy már csak...

Örültök neki, hogy már csak egy hét van a suliból?

Figyelt kérdés
Hányadikosok vagytok? Lezártak már titeket? Buktok valamiből?

2014. jún. 6. 18:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is!

Utolsó, átérzem, amit te, én is szeretem azokat a napokat, amikor már nem kell tanulni, de nálunk sajnos ritkán van ilyen, max. az utolsó két nap. De tavaly az egyik osztálytársamat utolsó napon feleltették (volna) töriből (ha felkészült volna). Szóval sosincs olyan nap, hogy biztos lenne, hogy aznap már nem tanulunk. :)

2014. jún. 6. 20:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert rohadt unalmasak sajnos a nyaraim. A suli is az, de legalább ott vagyok, és beszélgetek oszt. társakkal, akikkel sajnos sulin kívül nem lehet ilyen-olyan okok miatt.
2014. jún. 6. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Naná, hogy örülök.

8. osztályos vagyok, de hatosztályos gimibe járok.

Még angolból és matekból nem vagyok lezárva.

Nem bukok semmiből sem. Legrosszabb esetben 4,3; legjobb esetben 4,46 lesz az átlagom.

2014. jún. 6. 22:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen örülök. 10.-es. Már majdnem mindenből. Nem bukok semmiből. De sokra nem megyek azzal, hogy vége a tanévnek mert utána 6 hétig sz*pok nyári gyakorlaton:)
2014. jún. 6. 22:42
 15/18 anonim válasza:
100%
Igeeen. 10es vagyok. Igen. Hát igen franciából 1,8ra....Mondjuk jót fog tenni egy kis tanulás ha már eddig szart se csináltam.
2014. jún. 8. 14:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
örülök,végre nem látom a matektanáromat,és nem néz
2014. jún. 8. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem még sajnos jövőhéten suli van, szóval ezen a héten óriási a hajtás. Külföld...De nem "sírok", mert még így is több szünetünk van, mint nektek :D

De annak nagyon örülök, hogy mindjárt vége. Édes istenem, nem is érdekel, kell-e járni suliba, csak legyek már lezárva minden tantárgyból!

Annak meg pláne örülök, hogy jövőre már nem lesz pár olyan tantárgyam, amit utáltam. Pl. matek :)))

10.-es vagyok.

2014. jún. 10. 23:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Lezártak engem is 4 esre kereken
2021. jan. 29. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!