Örültök neki, hogy már csak egy hét van a suliból?
Köszönöm nektek is!
Utolsó, átérzem, amit te, én is szeretem azokat a napokat, amikor már nem kell tanulni, de nálunk sajnos ritkán van ilyen, max. az utolsó két nap. De tavaly az egyik osztálytársamat utolsó napon feleltették (volna) töriből (ha felkészült volna). Szóval sosincs olyan nap, hogy biztos lenne, hogy aznap már nem tanulunk. :)
Naná, hogy örülök.
8. osztályos vagyok, de hatosztályos gimibe járok.
Még angolból és matekból nem vagyok lezárva.
Nem bukok semmiből sem. Legrosszabb esetben 4,3; legjobb esetben 4,46 lesz az átlagom.
Nekem még sajnos jövőhéten suli van, szóval ezen a héten óriási a hajtás. Külföld...De nem "sírok", mert még így is több szünetünk van, mint nektek :D
De annak nagyon örülök, hogy mindjárt vége. Édes istenem, nem is érdekel, kell-e járni suliba, csak legyek már lezárva minden tantárgyból!
Annak meg pláne örülök, hogy jövőre már nem lesz pár olyan tantárgyam, amit utáltam. Pl. matek :)))
10.-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!