Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 18 év körüli meg tanuló...

18 év körüli meg tanuló középiskolások ti mire költitek a pénzetek?

Figyelt kérdés

Főleg diák munkával keresett pénzre gondolok már vettem telot méreg drágán fülest hangfalat stb meg egy rakat ruhát és nem nagyon tudom mire költhetnék szinte csak ruhákat veszek minden pénzemből.

Azon gondolkozom mások mire költhetnek mert ruhákon kívül semmi értelmes nem jut eszembe.

Gondoltam fő iskolára tehetnénk félre de nem láttom sok értelmét,mert ha nem sikerülne állami ösztöndíjas akkor sehogyse lenne fél évente min 300 ezrem rá akárhogyan tennék félre szóval tényleg várok ötleteket , hogy milyen értelmes dolgokra lehetne költeni

2021. jan. 10. 01:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10: Igen, nincs miről beszélni...
2021. jan. 10. 10:41
 12/19 anonim ***** válasza:
9: [link]
2021. jan. 10. 11:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Nézz utána a kriptopénzeknek, és dönts!
2021. jan. 10. 12:10
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

14 éves korom óta bármi alkalomra (karácsony, szülinap...) kapok pénzt félre rakom, egyszer egy évben megyünk Budapestre és ott egy picit a szüleim jobb minőségű ruhákat vesznek és ott én nem kértem sok dolgot, nap végén kipótoltak hogy helyhez közel akkora értéket kapjqk, amennyit a tesómra költöttek(ez egyszer volt, és nem ilyen 50ezres cipőkre kell gondolni). középsuli alatt amíg rendesen volt a zsebpénzből próbáltam minél kevesebbet költeni.

Most is kapok zsebpénzt (barátnő miatt bejárok városba), ritkábban mint rég, de többet, kérés nélkül az alap dolgokat plusz más fontos fizikai, vagy idő igényes munkát megcsinálok. Igen, ilyet is beleszámítanak, egy bátyám él már csak velünk, de a másik se volt soha szorgalmas és neki sem szokása segíteni, a szüleimnek még sok időt megtakarítok hogy míg ők dolgoznak, addigra viszonylag a fontosabb dolgok legyenek kész. Bár ez inkább szomorú hogy ilyen miatt kapok, de nem utasítom vissza, de nem is ezért csinálom most teljesen őszintén😅

Most fogunk a családdal költözöni, de én magamnak gyűjtök házra. Diákmunkán 1 napot nem voltam-ennek ellenére nem büdös a munka-, és így is a koromhoz képest eléggé szép összeg van nekem félre rakva (nem vagyunk pedig gazdagok). Szóval röviden házra gyűjtök, költözés után amint tudok megyek diákmelózni és gyűjtök a következő költözésre a barátnőmmel (úgy néz ki, jövőbeli feleségemmel) 😁

17/F

2021. jan. 10. 22:13
 15/19 anonim ***** válasza:
22%
házra gyűjhetsz egy darabig xD
2021. jan. 10. 22:26
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

15.

Mire gyűjtsek? Elherdálni a pénzt nem fogom, plusz szerintem nem baj ha korán kezdem el. Most azzal hogy nem basztam el a pénzem van ezzel annyi, amennyi másnak kb 1,5 hónapnyi munkájába kerülne. Lehet nevetni nyugodtan, tudom hogy addig változhat bármi, de sose baj ha van egy fix összeg félrerakva úgy gondolom

2021. jan. 10. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:
33%
A csaj meg biztos a lúzerekre bukik
2021. jan. 10. 23:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Én bulira cigire kajára
2021. jan. 21. 14:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Én amikor annyi voltam : pia, cigi, szerencse játék, gyógyszer, kávé, rejtvény, orvos.
2021. jan. 25. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!