18 év körüli meg tanuló középiskolások ti mire költitek a pénzetek?
Főleg diák munkával keresett pénzre gondolok már vettem telot méreg drágán fülest hangfalat stb meg egy rakat ruhát és nem nagyon tudom mire költhetnék szinte csak ruhákat veszek minden pénzemből.
Azon gondolkozom mások mire költhetnek mert ruhákon kívül semmi értelmes nem jut eszembe.
Gondoltam fő iskolára tehetnénk félre de nem láttom sok értelmét,mert ha nem sikerülne állami ösztöndíjas akkor sehogyse lenne fél évente min 300 ezrem rá akárhogyan tennék félre szóval tényleg várok ötleteket , hogy milyen értelmes dolgokra lehetne költeni
Áru feltöltőként dolgoztam sokat.
Autóra gondoltam de úgysem tudnám fenntartani amíg nem fejeztem be a sulit és nincsen fix munkám és keresettem. Ha oda jutok , hogy elköltözök otthon csak albérlet jöhetne szóba mert házat venni méreg drága azt meg havi szinten kell fizetni annak nem látnám értelmét, hogy lakbére gyűjtsek évekkel hamarabb amikor azt úgyis majd egyszer a fix munkámbol kell fizessem.
Ezért nincsen semmi ötletem, hogy mire költhetnék ami értelmes és tényleg hasznát veszem.
Én a bershkából szeretném a Hello Kitty cipőt, csak sokan találom.
De ha már így alakul a dolog , hogy nem tudod mire költeni nekem megveheted.😂
Egyébként én ilyen elektronikai kütyükre szoktam, mint például fényképezőgép, rádió, E-book olvasó, vagy a legújabb hangszóró.
6
Az mi a túró? Sose hallottam még róla
Te meg egy igazi kulturált álatt.
Miért nem lehet normálisan válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!