A teljesen értelmetlen kijárási tilalom meddig lesz még hosszabbítgatva?
Nekem meg már nagyon unalmas a primitív, műveletlen, hímsoviniszta,
semmi empátiával nem rendelkező, bunkó gyerekek kérdéseit.
Én is fiatal vagyok, mégis kibírom. Milyen érdekes...
Mondhatnám, hogy legközelebb a te szüleid álljanak a halál szélén, vagy esetleg de, de én nem vagyok egy szemét k*csög.
Nem mindegy hogy antiszociális fiatal vagy-e vagy sem. Akinek van élete, annak ez pokol.
Mellesleg már voltam (valszeg) covidos. Néhány nap íz és szagok nélkül és ennyi. Attól még ugyanúgy mentem mindenhová, a karantén kinyirt volna 😁
I
Akkor rohadj meg, te mocsadék!
Megfertőztél pár tucat embert, és közvetve simán lehet, hogy meg is öltél egyet-kettőt.
Lehet, hogy törlik a kommentem, de rohadj meg!
Mert igazam van? 😅
Mert még annak is azt írják rá a lapjára, hogy covidban halt meg, akit elütött az autó, hogy mégijesztőbbnek tűnjön a megfázásvírus? 😅
Mondogasd a f*szságaid a halott ismerőseim gyerekeinek, akiknek az apja/anyja még húsz-harminc évet élhetett volna, de esetleg pont egy hozzád hasonló mocsadék gennyláda miatt halt meg!
Ülj börtönben életed végéig, vagy húzz el egy lakatlan szigetre,
de semmi keresnivalód a társadalomban! HÚZZ INNEN, vagy ne veszélyeztesd a többieket, de szemét potenciális gyilkos!
Előző, az éjszakai kijárási tilalmon és az ingyenes parkoláson kívül mi az, ami hülyeség?
Szerinted miért van digitális oktatás? Mert ezzel is csökkenthető a fertőzöttek száma, a diákok jelentős terjesztők.
A hotelekben tudtommal azok vannak ott, akik üzleti út, stb. okok miatt vannak itt. Focimeccseket szurkolókkal hónapok óta nem rendeznek. Picit le vagy maradva. A Fidesz homofóbiájának semmi köze a vírushoz.
A parkolás és az éjszakai kijárási tilalom pedig szintén mérséklik a kontaktok számát, és ezáltal részben az új fertőzöttekét is,
azért számítanak hülyeségnek, mert nem arányosan a vele járó negatív dolgokkal.(azaz nem mehetek ki egyedül futni 8 után, nem tudnak hol parkolni a valódi lakók stb.)
Mindenki látja, hogy hatékonynak bizonyultak az intézkedések, nagy léptékben visszaesett a fertőzöttek száma(míg most a karácsony miatt újra emelkedőben van). "Szerintem ez jelenleg nincs így" Ezt alá is kéne támasztani valamivel.
Tehát, kérdezem én, hogy miről beszélünk?
Milyen intézkedés értelmetlen, kivéve néhány kisebb, a legtöbb embert nem érintő látszatintézkedést kivéve?
Egyelőre nem tudtál írni érveket az igazad mellett(amit igen, azt megcáfoltam), úgyhogy ment a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!