Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A teljesen értelmetlen kijárás...

A teljesen értelmetlen kijárási tilalom meddig lesz még hosszabbítgatva?

Figyelt kérdés
Amíg az embernek a teljes fiatalkora rámegy, hogy a hapcivírusban megmentsük azokat, akik a covid nélkül sem éltek volna amugy sem túl sokáig?
2021. jan. 8. 08:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
61%

Nekem meg már nagyon unalmas a primitív, műveletlen, hímsoviniszta,

semmi empátiával nem rendelkező, bunkó gyerekek kérdéseit.

Én is fiatal vagyok, mégis kibírom. Milyen érdekes...

Mondhatnám, hogy legközelebb a te szüleid álljanak a halál szélén, vagy esetleg de, de én nem vagyok egy szemét k*csög.

2021. jan. 8. 12:06
 12/33 A kérdező kommentje:

Nem mindegy hogy antiszociális fiatal vagy-e vagy sem. Akinek van élete, annak ez pokol.

Mellesleg már voltam (valszeg) covidos. Néhány nap íz és szagok nélkül és ennyi. Attól még ugyanúgy mentem mindenhová, a karantén kinyirt volna 😁

2021. jan. 8. 12:17
 13/33 anonim ***** válasza:
82%
Akkor a magadfajtának köszönd hogy még mindig szükség van a korlátozásokra.😁
2021. jan. 8. 12:26
 14/33 anonim ***** válasza:
39%

I

Akkor rohadj meg, te mocsadék!

Megfertőztél pár tucat embert, és közvetve simán lehet, hogy meg is öltél egyet-kettőt.

Lehet, hogy törlik a kommentem, de rohadj meg!

2021. jan. 8. 12:38
 15/33 A kérdező kommentje:
A korlátozások politikai okok miatt vannak, ha a hisztigépek nem akarnának burokban élni és nem követelnék hogy még sz*rni is wc papírban kelljen, nem lenne minden lezárva.
2021. jan. 8. 12:38
 16/33 anonim ***** válasza:
71%
Ha a butaság fájna te már belehaltál volna, kedves kérdezõ.
2021. jan. 8. 12:42
 17/33 A kérdező kommentje:

Mert igazam van? 😅

Mert még annak is azt írják rá a lapjára, hogy covidban halt meg, akit elütött az autó, hogy mégijesztőbbnek tűnjön a megfázásvírus? 😅

2021. jan. 8. 12:44
 18/33 anonim ***** válasza:
52%

Mondogasd a f*szságaid a halott ismerőseim gyerekeinek, akiknek az apja/anyja még húsz-harminc évet élhetett volna, de esetleg pont egy hozzád hasonló mocsadék gennyláda miatt halt meg!

Ülj börtönben életed végéig, vagy húzz el egy lakatlan szigetre,

de semmi keresnivalód a társadalomban! HÚZZ INNEN, vagy ne veszélyeztesd a többieket, de szemét potenciális gyilkos!

2021. jan. 8. 14:51
 19/33 anonim ***** válasza:
44%
Le lehet pontozni, de szerintem hülyeség a hosszabbítás és nem azért, mert nem veszem komolyan a vírust vagy ne lenne kockázata, hanem azért mert értelmetlen intézkedéseket hoztak. Mi értelme van pl. az este 8-tól reggel 5-ig tartó kijárási tilalomnak? Legyen digitális oktatás (ami egyáltalán nem olyan hatékony mint a rendes tantermi oktatás), miközben az emberek ugyanúgy használják a tömegközlekedési eszközöket, dolgoznak, bevásárolnak. A vendéglátóhelyek zárva vannak, de pl. ott vannak a hotelekben a szállóvendégek. Nem szabad rendezvényeket tartani, de a focimeccs az egy külön kérdés. Az ingyenes parkolásról nem is beszélve. Mindeközben megtudtuk, hogy az apa férfi, az anya nő. Lehetne még sorolni... Az emberek frusztráltak és azt gondolom, hogy jogosan érzik úgy, hogy hülyének vannak nézve és megfosztották őket a lehetőségeiktől. Nem összeesküvés elméletekről beszélek, de itthon csak húzzák-halasszák a dolgokat és ez az igazi rombolás, a gazdaságra vagy az emberek egészségére nézve. Nem mindenkinél az a kérdés, hogy le tudja-e foglalni magát olvasással... lehet, hogy valaki elveszítette a megélhetését, mentális problémái alakultak ki, elveszítette az emberi kapcsolatait stb., nem egy ilyen embert ismerek személyesen. Ha azt látná az ember, hogy hatékonynak bizonyulnak az intézkedések és van értelme fenntartani őket, akkor valószínűleg ez az emberek reakcióján is meglátszódna. Szerintem ez jelenleg nincs így, ez pedig önmagában elég okot ad a frusztráltságra.
2021. jan. 8. 15:32
 20/33 anonim ***** válasza:
22%

Előző, az éjszakai kijárási tilalmon és az ingyenes parkoláson kívül mi az, ami hülyeség?

Szerinted miért van digitális oktatás? Mert ezzel is csökkenthető a fertőzöttek száma, a diákok jelentős terjesztők.

A hotelekben tudtommal azok vannak ott, akik üzleti út, stb. okok miatt vannak itt. Focimeccseket szurkolókkal hónapok óta nem rendeznek. Picit le vagy maradva. A Fidesz homofóbiájának semmi köze a vírushoz.

A parkolás és az éjszakai kijárási tilalom pedig szintén mérséklik a kontaktok számát, és ezáltal részben az új fertőzöttekét is,

azért számítanak hülyeségnek, mert nem arányosan a vele járó negatív dolgokkal.(azaz nem mehetek ki egyedül futni 8 után, nem tudnak hol parkolni a valódi lakók stb.)

Mindenki látja, hogy hatékonynak bizonyultak az intézkedések, nagy léptékben visszaesett a fertőzöttek száma(míg most a karácsony miatt újra emelkedőben van). "Szerintem ez jelenleg nincs így" Ezt alá is kéne támasztani valamivel.

Tehát, kérdezem én, hogy miről beszélünk?

Milyen intézkedés értelmetlen, kivéve néhány kisebb, a legtöbb embert nem érintő látszatintézkedést kivéve?

Egyelőre nem tudtál írni érveket az igazad mellett(amit igen, azt megcáfoltam), úgyhogy ment a lepontozás.

2021. jan. 8. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!