Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mas is erez igy mint en?

Mas is erez igy mint en?

Figyelt kérdés

Elegem van ebbol az egeszbol.. marmint a virusbol. Folyamatosan uj szabalyokat vezetnek be. Sose lesz mar minden a regi?

Napi szinten sirol, nagyon kivagyok , ilyan kilatastalan eza helyzet. Oda a munkam, stb. Es ez lehet rosszabb lesz. Kitudja meddig huzodik.. a regi eletet akarom amikor meg minden jobb volt😓😓😓

Mas erez igy? Nagyon kikeszultem lelkileg..😣

2020. nov. 12. 00:40
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Én is elvesztettem a munkám és vissza se tudok menni még máshova se mivel felszolgáló vagyok :D Reménykedjünk benne, hogy minden rendben lesz és újra helyre áll az egész rendszer minél hamarébb. Csak ehhez a sok idióta nyomorék embernek be kéne tartania a szabályokat, akik eddig nem tették meg mert " NINCS IS VíRUS CSAK MEGVAN RENDEZVE", "LESZAROM ÉN VAGYOK A MENŐ GYEREK ÉS NEM TARTOM BE A SZABÁLYOKAT"
2020. nov. 12. 00:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Enis vendeglatasban voltam.

Barcsak ugy lenne hogy minel hamarabb vissza allna a rendszer.

En nem mondom higy nincs virus, mert biztos van, de szerintem abban is van valami hogy novelni akarjak a statisztikat (pl ok nelkul karantenba tesznek csaladokat. Hallottam ilyet)

A szabalyokat meg szerintem legtobben azert tartjak be mert nem akarnak buntetest, nem azert mert felnek.

Olvastam olyat, higy KARACSONYRA lemegy a nagyja. Karacsonyra!!

Mert a virus tudja hogy jon a karacsony es hatat fordit ?

Mert a karacsony a penzrol szol, koltekezzen csak az ember (bar nemtudom mibol, ha penzt keresni nem hagynak)

Aztan jovore meg jon a 3. Hullam..

Nem mondom higy nincs virus, de meg van ez szervezve szepen.

2020. nov. 12. 00:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem is elszomorít.

Abban reménykedem, hogy hamar enyhülés lesz.

Egyrészt a képzésem elég gyakorlatias, ez is megszűnt, másrészt munkát találni is nehéz.

2020. nov. 12. 01:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindenkit tonkretesznek ujra. De ez a celjuk...
2020. nov. 12. 01:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Mellesleg mar majd a megfazasra meg az influenzara IS azt fogjak mondani korona. Ezzel szinten elerik hogy ne tudjon penzt keresni az ember
2020. nov. 12. 01:30
 6/8 anonim ***** válasza:
22%

Azt ügye vágod kérdező, hogy senkinek sem érdeke, hogy bedőljön a gazdaság.

A vezetői réteg a jó gazdaságból jobban megtudja magát szedni, mint a gyengülő gazdaságból.

2020. nov. 12. 01:39
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

Attól tartok, hogy a maszkviselés örök szokássá válik.

És mondhat bárki bármit, én igenis már ennyitől is úgy érzem, hogy korlátozva van az életem és amíg minden olyan nem lesz mint a vírus megjelenése előtt addig nem is fogok másképp érezni.

2020. nov. 12. 02:28
 8/8 A kérdező kommentje:

De az sem egeszseges ha folyamatosan maszkban vagyunk. Aztan majd tenyleg mindenre rafogjak hogy korona, barmilyen tunetre.

Lassab aludni meg szexelni se lehet maszk nelkul.. itt tartunk

2020. nov. 12. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!