Mas is erez igy mint en?
Elegem van ebbol az egeszbol.. marmint a virusbol. Folyamatosan uj szabalyokat vezetnek be. Sose lesz mar minden a regi?
Napi szinten sirol, nagyon kivagyok , ilyan kilatastalan eza helyzet. Oda a munkam, stb. Es ez lehet rosszabb lesz. Kitudja meddig huzodik.. a regi eletet akarom amikor meg minden jobb volt😓😓😓
Mas erez igy? Nagyon kikeszultem lelkileg..😣
Enis vendeglatasban voltam.
Barcsak ugy lenne hogy minel hamarabb vissza allna a rendszer.
En nem mondom higy nincs virus, mert biztos van, de szerintem abban is van valami hogy novelni akarjak a statisztikat (pl ok nelkul karantenba tesznek csaladokat. Hallottam ilyet)
A szabalyokat meg szerintem legtobben azert tartjak be mert nem akarnak buntetest, nem azert mert felnek.
Olvastam olyat, higy KARACSONYRA lemegy a nagyja. Karacsonyra!!
Mert a virus tudja hogy jon a karacsony es hatat fordit ?
Mert a karacsony a penzrol szol, koltekezzen csak az ember (bar nemtudom mibol, ha penzt keresni nem hagynak)
Aztan jovore meg jon a 3. Hullam..
Nem mondom higy nincs virus, de meg van ez szervezve szepen.
Engem is elszomorít.
Abban reménykedem, hogy hamar enyhülés lesz.
Egyrészt a képzésem elég gyakorlatias, ez is megszűnt, másrészt munkát találni is nehéz.
Azt ügye vágod kérdező, hogy senkinek sem érdeke, hogy bedőljön a gazdaság.
A vezetői réteg a jó gazdaságból jobban megtudja magát szedni, mint a gyengülő gazdaságból.
Attól tartok, hogy a maszkviselés örök szokássá válik.
És mondhat bárki bármit, én igenis már ennyitől is úgy érzem, hogy korlátozva van az életem és amíg minden olyan nem lesz mint a vírus megjelenése előtt addig nem is fogok másképp érezni.
De az sem egeszseges ha folyamatosan maszkban vagyunk. Aztan majd tenyleg mindenre rafogjak hogy korona, barmilyen tunetre.
Lassab aludni meg szexelni se lehet maszk nelkul.. itt tartunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!