Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van mindenki oda a...

Miért van mindenki oda a táncosokért?

Figyelt kérdés

De most komolyan, ha valaki (az a konkrét valaki akire én gondolok, a 18 éves barátnőm) mondja, hogy táncol már ő a világ közepe. És többi sport meg konkrétan semmi a tánchoz képest. Legalább is én ezt vettem észre. Mindenki (fiú, lány) oda van azért ha megtudja, hogy táncol. Nem tudom, lehet máshol ez nem így van, én így élem meg, és már nagyon elegem van ebből.

19/L

2021. jan. 7. 12:05
1 2 3
 21/26 Metionin ***** válasza:
100%
Én nem tapasztaltam ilyet, sőt elég sokan lebecsülik, mint mozgást. Tőlem ha megkérdezik hogy mit sportolok és mondom, hogy balettozok, 2 reakció van: 1. az nem is sport 2. hú akkor jó lehet a pasimnak. Néha felvilágosodott arccal közlik hogy ahá akkor azért vagy ilyen vékony! Volt már aki nem hitte el, hogy attól vagyok szálkás, hiszen csak "tipegek" :D Néptáncos meg modern táncos ismerőseim se számoltak be sosem ilyenről, hogy bárki ajnározná őket csak mert táncolnak.
2021. jan. 7. 15:56
 22/26 anonim ***** válasza:
2021. jan. 7. 23:02
 23/26 anonim válasza:
100%

A táncosokat mindig körül lengi valamilyen előjelű vélemény: van, aki lenézi, mint sport van, aki magasztalja és értékeli a sikerért tett erőfeszítéseket.

Egy biztos, csinálni a legjobb :)!

2021. jan. 18. 16:35
 24/26 anonim válasza:
100%
Én nem tapasztaltam hogy bárki is elájulna tőle, hogy táncolok, de tény, hogy mindig szoktak kérdezgetni róla, ha kiderül. Viszont nekem úgy tűnik, mintha te erre a lányra nagyon is féltékeny lennél, mert ő van a középpontban és nem te.
2021. jan. 18. 19:56
 25/26 anonim válasza:
Én is táncolok versenyszerűen lassan 12 éve. Ha valaki valamit eredményesen csinál azt el szokták ismerni.
2021. febr. 9. 17:21
 26/26 anonim ***** válasza:
67%
Én is táncos vagyok, de pont az ellenkezőjét tapasztalom. Sokszor megkapom, hogy a tánc “nem is sport” (ezt persze mindig olyanok mondják, akik még ki se próbálták, és valószínűleg egy edzést se bírnának fizikailag, na meg egy mozdulatot se tudnának helyesen megcsinálni). Egyedül akkor kapják fel a fejüket, amikor meghallják, hogy TV műsorokban is dolgoztam már. Akkor jönnek rá, hogy ezt nem csak olyan szinten lehet csinálni, hogy ellötyögsz egy disco hátsó sarkában.
2021. aug. 2. 16:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!