Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az élet nevű...

Mit gondoltok az élet nevű dologról?

Figyelt kérdés

Nektek bejön?

Én csak létezem. A világ kb 1%-a jó, 99%-a rossz. Ha valaki azt mondaná, "Most véget vethetek az életednek, ha gondolod", azonnal igent mondanék.

2021. jan. 6. 19:35
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hogy, mivel sikerült ezt elérned?
2021. jan. 6. 20:08
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
Érdekes sorozat csak lehetne pár évaddal rövidebb.
2021. jan. 6. 20:12
 13/23 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok és őszintén fogalmam sincs. Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni. Az én depresszióm mögött egy elhúzódó gyász volt. Egyszer csak éreztem, hogy itt az ideje elengedni ezt a lelki fájdalmat, amihez annyira ragaszkodtam. Úgy gondoltam sokáig, hogy ez a fájdalom az egyetlen dolog, ami megmaradt az elvesztett hozzátartozómtól.

Elsősorban nem ártana rájönnöd szerintem, hogy mi okozza ezt a szürkeséget számodra. Gondolom te sem voltál mindig ilyen, csak aztán történt valami. Ha sikerül szembenézned azokkal az elfolytott érzésekkel, eltemetett gondolatokkal, amik ide juttattak, akkor valószínűleg sikerülhet kijönnöd ebből. Szívesen meghallgatlak ha szeretnél beszélni valakivel.

2021. jan. 6. 20:12
 14/23 anonim ***** válasza:
59%
#6 Sok mindent letudnék írni, de egyszerűen csak írd le mit szeretnél onnantól már tudod mit kell csinálni... Keress utána googlen,youtubeon, vegyél könyveket róla. Pl. ahogy írtad unalmas az életed akkor csak írd be angolul How to have a more exciting life? Vagy why my life is so boring? Stb.
2021. jan. 6. 20:15
 15/23 anonim ***** válasza:
63%
Rajtunk múlik mire fókuszálunk és milyen hozzáállással éljük az életünket. Ne azt nézzük, hogy milyen sok embernek mennyivel jobb, hanem azt, hogy mennyi embernek, mennyivel rosszabb, mint nekünk. És máris láthatjuk milyen szerencsések van. Ne a hiányra fókuszáljunk. Mert attól, hogy panaszkodunk semmi sem fog változni. Az élet csak akkor lesz jobb, ha teszel érte, hogy jobb legyen. Elsődlegesen is tapasztalni kéne. Bármit. Mindent. Lényegében erről szól az élet. Hogy a lehető legtöbb mindent megtapasztald, amit csak szeretnél, vagy amire kiváncsi vagy. Aztán a tapasztalataid alapján döntsd el, hogy mi is az ami tetszik, nem tetszik, akarod, nem akarod. De azt nem mondhatod, hogy utálod az életed, ha nem is élsz, csak ülsz a kis szobádban, és max dolgozni teszed ki a lábad otthonról... Hát olyan "életet" én se szeretnék. Ne féljetek tapasztalatot szerezni. Ne féljetek a bukástól, a cikis helyzetektól. Attól féljetek, hogy a halálos ágyan nem lesz mire visszaemlékezni :/ Mindig mindenki azt bánja meg, hogy valamit nem tett meg, nem azt, hogy valamit kipróbált de nem jött össze
2021. jan. 6. 20:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Sok jobb játékkal játszottam már, de ennek a legjobb a grafikája.
2021. jan. 6. 20:24
 17/23 A kérdező kommentje:

#13-as, írok neked privát üzenetet.

#14-#15-ös: Köszönöm szépen a válaszaitokat és a biztatást!

2021. jan. 6. 20:27
 18/23 anonim ***** válasza:
"Az élet mind más, hogy rövid ez az élet, szívás..." (By: Hooligans). Nekem inkább az a bajom vele, hogy hosszú...
2021. jan. 6. 21:09
 19/23 A kérdező kommentje:
#18-as: Valóban. Nekem bőven elég lenne mondjuk 40 év is. :)
2021. jan. 6. 22:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Inkább 40 év intenzív, élményekkel teli élet, mint 80 év eseményteli.
2021. jan. 6. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!