Mit gondoltok az élet nevű dologról?
Nektek bejön?
Én csak létezem. A világ kb 1%-a jó, 99%-a rossz. Ha valaki azt mondaná, "Most véget vethetek az életednek, ha gondolod", azonnal igent mondanék.
#7-es vagyok és őszintén fogalmam sincs. Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni. Az én depresszióm mögött egy elhúzódó gyász volt. Egyszer csak éreztem, hogy itt az ideje elengedni ezt a lelki fájdalmat, amihez annyira ragaszkodtam. Úgy gondoltam sokáig, hogy ez a fájdalom az egyetlen dolog, ami megmaradt az elvesztett hozzátartozómtól.
Elsősorban nem ártana rájönnöd szerintem, hogy mi okozza ezt a szürkeséget számodra. Gondolom te sem voltál mindig ilyen, csak aztán történt valami. Ha sikerül szembenézned azokkal az elfolytott érzésekkel, eltemetett gondolatokkal, amik ide juttattak, akkor valószínűleg sikerülhet kijönnöd ebből. Szívesen meghallgatlak ha szeretnél beszélni valakivel.
#13-as, írok neked privát üzenetet.
#14-#15-ös: Köszönöm szépen a válaszaitokat és a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!