Egyedül fogok meghalni?
Figyelt kérdés
60%-os beteg vagyok, csúnya vagyok és nem kellek senkinek. Szerintem szüzen fogok meghalni, folyamatosan kanos vagyok és az idő nagy részében egyedül vagyok. Nehezen tudok boldogulni az életben és nem látom semminek sem az értelmét. 20/f Képtelen vagyok önként meghalni pedig jó lenne!2021. jan. 3. 15:26
31/34 A kérdező kommentje:
30. De az elmélet szerint nincs purgatórium, az energia újra összegyűlik abból ami most van és újrakezdődik minden.
2021. jan. 4. 16:11
32/34 anonim válasza:
Viccből mondtam a purgatóriumot. :)
Ne agyalj ezen.
33/34 A kérdező kommentje:
Karakter történetet írtam asztali szerepjátékhoz csak közben elhagyott az ihlet, de elég sokat írtam.
2021. jan. 4. 16:55
34/34 A kérdező kommentje:
Szerintem maszturbálok még egyet.
2021. jan. 4. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!