Egyedül fogok meghalni?
Tikkelsz?
Én epilepsziával élek, egy majdnem halálos fejsérülés miatt. Be lett állítva a gyógyszerem, ami több, mint egy évtizede bejön, nincsenek tüneteim (éppen ezért üzemorvosnál meg sem említem, hogy legyen munkám... főleg, hogy irodában dolgozom többnyire). De az emberek mégis elkezdenek félni, meg eltávolodnak tőlem, amikor ezt tudomásukra hozom.
Vagy pedig elkezdenek velem úgy bánni, mint egy kisgyerekkel, ami még rosszabb. Tizenpár éve élek ezzel együtt, hadd döntsem el én magamnak, hogy pl flexelek, hegesztek-e a hátsó kertben, vagy sem...:) Érted.
Úgyhogy átérzem a fájdalmadat, kérdező. Nem tudom, hogy valaha lesz-e társunk, barátunk, nyilván ez nem Csak az egészségünktől függ.
F
:D Ennek hihetőségét megkérdőjelezem, de ha így is van, akkora a "periódusidő" tulajdonképpen, hogy az élet még így is egyszerinek, és megismételhetetlennek mondható. Egyébként hogy jön ez ide? :D
Akkor majd a purgatóriumban pár milliárd év alatt tapasztalt annyit, hogy a következő életed jobb lesz. :) Fogd fel így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!