Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyedül fogok meghalni?

Egyedül fogok meghalni?

Figyelt kérdés
60%-os beteg vagyok, csúnya vagyok és nem kellek senkinek. Szerintem szüzen fogok meghalni, folyamatosan kanos vagyok és az idő nagy részében egyedül vagyok. Nehezen tudok boldogulni az életben és nem látom semminek sem az értelmét. 20/f Képtelen vagyok önként meghalni pedig jó lenne!
2021. jan. 3. 15:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csináld azt.Az a lényeg,hogy tegyél meg minden tőled telhetőt a saját sorsod alakításáért.Ha e szerint fogsz élni akkor legalább majd nem hibáztatod magadat később az elszalasztott lehetőségekért.Tiszta lelkiismerettel nézhetsz a sors szemébe azután,hogy tudod,te mindent megpróbáltál amit lehetett.
2021. jan. 3. 17:19
 22/34 anonim ***** válasza:
72%
Mindenki egyedül hal meg. Két magányos dolog van az ember életében, a csúcs, valamint a halál.
2021. jan. 3. 17:29
 23/34 anonim ***** válasza:
Mi az hogy 60%-os beteg? Ha szabad tudni.
2021. jan. 3. 18:35
 24/34 A kérdező kommentje:
23. Munka alkalmasságin jött ki ez az eredmény.
2021. jan. 3. 20:05
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Tikkelsz?

Én epilepsziával élek, egy majdnem halálos fejsérülés miatt. Be lett állítva a gyógyszerem, ami több, mint egy évtizede bejön, nincsenek tüneteim (éppen ezért üzemorvosnál meg sem említem, hogy legyen munkám... főleg, hogy irodában dolgozom többnyire). De az emberek mégis elkezdenek félni, meg eltávolodnak tőlem, amikor ezt tudomásukra hozom.

Vagy pedig elkezdenek velem úgy bánni, mint egy kisgyerekkel, ami még rosszabb. Tizenpár éve élek ezzel együtt, hadd döntsem el én magamnak, hogy pl flexelek, hegesztek-e a hátsó kertben, vagy sem...:) Érted.

Úgyhogy átérzem a fájdalmadat, kérdező. Nem tudom, hogy valaha lesz-e társunk, barátunk, nyilván ez nem Csak az egészségünktől függ.

F

2021. jan. 4. 09:03
 26/34 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként én nem vagyok leszázalékolva, egyrészt nem is lenne miért (mert jó a gyógyszer), másrészt epilepsziával tényleg csak azokat százalékolják le, akiket annyira tönkretett a betegség, hogy szinte szobanövény szintjén vannak.
2021. jan. 4. 09:04
 27/34 A kérdező kommentje:
Nemrég olvastam egy elméletet hogy a világ mindig újraindul év milliárdonként, az anyag összesűrűsödik vagy mi és pár év milliárd múlva az ember leéli megint az életét. Ez azért kicsit rémisztő főleg így.
2021. jan. 4. 15:20
 28/34 anonim ***** válasza:

:D Ennek hihetőségét megkérdőjelezem, de ha így is van, akkora a "periódusidő" tulajdonképpen, hogy az élet még így is egyszerinek, és megismételhetetlennek mondható. Egyébként hogy jön ez ide? :D

2021. jan. 4. 16:05
 29/34 A kérdező kommentje:
28. Tegnap ez az elmélet felkavart, főleg hogy jobban elgondolkodtam rajta. Nem szoktam félni semmitől de ez valahogy beütött.
2021. jan. 4. 16:08
 30/34 anonim ***** válasza:

Akkor majd a purgatóriumban pár milliárd év alatt tapasztalt annyit, hogy a következő életed jobb lesz. :) Fogd fel így.

2021. jan. 4. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!