Egyedül fogok meghalni?
Figyelt kérdés
60%-os beteg vagyok, csúnya vagyok és nem kellek senkinek. Szerintem szüzen fogok meghalni, folyamatosan kanos vagyok és az idő nagy részében egyedül vagyok. Nehezen tudok boldogulni az életben és nem látom semminek sem az értelmét. 20/f Képtelen vagyok önként meghalni pedig jó lenne!2021. jan. 3. 15:26
11/34 A kérdező kommentje:
Az hogy törődjek bele a sorsomba elég szar tanács..
2021. jan. 3. 16:20
12/34 A kérdező kommentje:
Hiába van hobbim az nem tereli el a figyelmem örökre, ezzel a gondolattal kelek és fekszem.
2021. jan. 3. 16:22
13/34 anonim válasza:
Ha ennyi tanácsból még mindig ez jön ki, akkor éljél is együtt ezzel...
14/34 anonim válasza:
Nem jár senkinek alanyi jogon nő.Vannak persze a tipikusan jó pasik,akikek nagyjából a kisujjukat sem kell megmozdítani ha muffot akarnak,de a többségnek keményen meg kell dolgozni a lyukért.Ha összeszeded magad akkor talán van esélyed egy hozzád illő lányra,ha viszont beleragadsz ebbe a lelkiállapotba akkor semmi jóra ne számíts.Egy nő sem fog megmenteni téged,ezt neked magadnak kell megtenned.
15/34 anonim válasza:
Először magadon kell segítened, nem varhatod, hogy majd életed szerelme a megmentésedre fog sietni, ne élj álomvilágban. Én nőként, egy tehetetlen, magát sajnáltató, céltalan férfitől nem akarnék semmit. Jobb ha összeszeded magad, olvass, kapcsolódj ki, ha vége lesz a korlátozásoknak, akkor járj el valamerre ismerkedni stb. A lényeg, hogy a komfortzónádon kívül mozogj.
16/34 A kérdező kommentje:
Egy idegrendszeri probléma miatt tikkelek és ettől hátrányban érzem magam.
2021. jan. 3. 16:43
17/34 A kérdező kommentje:
Egyébként a hobbim embereket igényel csak kevesebb nő űzi ezt mint férfi.
2021. jan. 3. 16:54
18/34 A kérdező kommentje:
De most van egy a csapatomban!
2021. jan. 3. 16:55
19/34 anonim válasza:
És nem lehetne ezt kezelni valahogy?Ha ez az elsődleges probléma akkor ezzel kellene először foglalkozni.Irány az orvos,hátha tudnak valami okosat mondani ezzel kapcsolatban.Az életmódváltás is jó lehet,a sport sok mindenre gyógyír és javítja az általános közérzetet.Pattintsd ki magadat,a kockás has még senkinek nem állt rosszul.A határok,a korlátok a fejedben vannak,ezeket kell kitartó munkával áttörni ha másfajta életet szeretnél.
20/34 A kérdező kommentje:
21. Kísérleteztünk gyógyszerekkel de hatástalan volt, egyébként a szívemmel is gondok vannak szóval csak közepes tréninget űzhetek.
2021. jan. 3. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!