Miért van annyi YouTuber, aki azt vlog -ja le, hogy rákos? Alatta olvasom a kommenteket "3 hónap múlva meghalt" .. Mit gondoltok erről?
Talán mert sorstársaknak akar segíteni? Mert amit a neten olvasol közel sem adja a vissza, mint amikor valaki személyes tapasztalatot mesél el? :))
Üdv egy daganatostól 🤗
De egyépként nyugi ha nincs sok rákos a családban akkor nem való színű csak ha öreg vagy .
Ha pedig mind öreg volt aki rákos lett akkor sincs egyépként az 1 es vagyok.
Én 2 rákost követtem facebookon. Az egyik itt lakott a városban, a másik neki az ismerőse volt. Mindketten napi szinten írtàk mi történik velük, milyen vizsgálatok vannak, hogy vannak. Mindenki szurkolt nekik. Már egyikünk sincs köztünk. :( Annyira megrázott mindkét halálhír engem is, mintha ismertem volna őket. 30-40-es nők voltak.
Ugyanez volt bennem is, hogy mi van ha egyszer én is ilyen beteg leszek és ez lesz a sorsom. Azóta nem olvasok semmi ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!