Mit csináljak ha unatkozok????
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Este van de nem tudom mit csináljak! Igazából napközben sem nagyon valakinek esetleg van valami ötlete?
2020. dec. 28. 19:19
21/49 anonim válasza:
Most mondjam meg milyen filmet nézz? Csak tudod mit szeretsz. Ha meg nem akkor nagyon sajnállak hogy ilyen hülye vagy. Mondjuk a válaszaidat és a kérdést elnèzve neked még a Bogyó és babóca megértése is gondot jelentene.
22/49 anonim válasza:
Nehogy már azt is megmondjuk hogy mikor menj ki a wcre
23/49 anonim válasza:
Az gondolom eszedbe nem jutott, hogy olvass :)
Bár kétlem, hogy tudsz. Nagyon butácskának tűnsz, de a mocskos beszéd legalább megy. Végülis 17 évesen igazán büszke lehetsz magadra, hogy ennyire vagy képes.
24/49 anonim válasza:
Egyébként először azt hittem,hogy egy ilyen 10 éves vagy.
Aztán olvastan,hogy 17 vagy...hát,mit ne mondjak,ledöbbentem.
25/49 A kérdező kommentje:
23 képzeld már kb több mint 100 könyvet olvastam van amelyiket háromszor is szóval ezt benézted Te kretén xdd
2020. dec. 29. 16:05
26/49 anonim válasza:
Könyvet vagy magazinokat? :)
Amúgy meg ha ilyen kérdést és válaszokat írsz akkor ne csodálkozz hogy ilyeneket írnak...
27/49 A kérdező kommentje:
könyvet!
ja és engem ez nem zavar hogy köcsögök! van az a elvem hogy: " Ha én lehetek köcsög akkor más is"
szóóóóval....érted?xdd
2020. dec. 29. 17:00
28/49 anonim válasza:
Nem, nem értem mert nem tudsz fogalmazni :))
29/49 A kérdező kommentje:
lehet hogy csak te vagy nehéz felfogású? :)
2020. dec. 29. 17:21
30/49 anonim válasza:
aki nehéz felfogású az te vagy xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!