Mit csináljak ha unatkozom?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Nincs sok barátom úgyhogy sokat vagyok egyedül. Szoktam filmeket és sorozatokat nézni. Ezeken kívül mit tudnék egyedül csinálni? (És kérlek ajánljatok jó filmeket és sorozatokat)2020. febr. 21. 18:20
1/4 anonim válasza:
nézz animét abból sok van és rengeteg oldal is van hozzájuk (anime film és sorozat egyaránt) :D
2/4 anonim válasza:
Le tudnád írni,hogy milyen témájúakat szeretsz? Akkor küldök párat
3/4 anonim válasza:
Először is NE pazarold az időd!
Lehet filmezni meg sorozatozni, de mindenképp csinálj olyat ami hasznos. Mivel gyanítom még középsikolába jársz, kezdj el tanulni valamit ami érdekel, mert abból később hátrányod nem lehet, de abból hogy éveket pazarolsz el a semmire abból nagyon is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!