Mit csináljak ha unatkozok????
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Este van de nem tudom mit csináljak! Igazából napközben sem nagyon valakinek esetleg van valami ötlete?
2020. dec. 28. 19:19
2/49 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok! De ez mióta válasz a kérdésemre?xd
2020. dec. 28. 19:24
3/49 anonim válasza:
Talán azért, hogy mégis mit írjunk erre a remek kérdésedre...elég szomorú, ha 17 évesen nem tudsz mit kezdeni magaddal és a nick név helyett a saját nevedet írtad be, ráadásul nyílvánosra állítva. Csinálj valami hasznosat, takaríts ki, főzz valamit, olvass, tanulj...Ne legyél ennyire életképtelen.
4/49 anonim válasza:
Ezt is nekünk kell megmondani? Istenem találd már fel magad! Nézz valamit a tv-be vagy valahol. Vagy az is egy jó szórakozás ha ilyen idióta kérdéseket teszel fel
5/49 A kérdező kommentje:
ti sem tudtok normális válszokat irni xd
de legalább már nem uncsizok....xdddd
2020. dec. 28. 19:43
7/49 A kérdező kommentje:
este 8 kor? am egy órája fejeztem be egy német középszintű vizsga feladatsor megfejtését
2020. dec. 28. 19:50
8/49 anonim válasza:
Most nem azért, de ott a net: filmek, youtube, insta, online játékok, online edzés stb ..Ott a tv, 100csatorna. Netflix, hbogo.
9/49 A kérdező kommentje:
ez mind jo de mit nézzek a sok film közül?
2020. dec. 28. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!