Mit szólnátok egy kísérlethez a gyakori kérdéseken?
Napok óta ezen gondolkodom.
Alapvetően arra lennék kíváncsi, hogy a tömegek bölcsessége működik-e, vagy sem.
Ha nem akkor nem, de ha működik, akkor a gyakorikérdések.hu például egy elég hatékony eszköz lenne arra, hogy bizonyos dolgokat, önmagunknál nagyobb pontossággal tudjunk megsaccolni, megközelíteni.
De akkor már legyen valami aktuális és vagy hasznos,
mint például amit most kb. mindannyian tudni akarunk, hogy mikor lesz vége a pandémiának.
Tehát, ha benne vagy írj egy évet és egy hónapot, azzal kapcsolatban, hogy konkrétan szerinted, melyik év, hányadik hónapján lesz vége a járványhelyzetnek.
Aztán bizonyos mennyiségű tippből átlagot vonunk.
Mondani sem kell, hogy minél több a tipp, annál pontosabbak vagyunk = sok kell és, hogy tűpontos válaszunk nem lesz, de elvileg pontosabb, mint gondolnánk.
Vagy kiderül vagy nem...
Hátha legalább valamit támpontot tud adni, akár egy morzsányit is.
Mindenképp írjatok, ha valami nem tiszta.
Elkezdődtek az oltások, elsősorban egészségügyi dolgozók, krónikus betegek kapják meg mi "átlag"embereket leszünk az utolsók között
Szeptember körül kapjuk meg persze aki szeretné mert nem kötelező.
Magyarok 50% szerintem kérni fogja
Ebből kiindulva nálunk 2022
Világban 2025
érdekes amit mondasz, van benne valami
tipped dátumra nincs?
Az az élet, ami hasonlít kicsit a régihez, vagyis amikor a sok maszkozás érni fog valamit a vakcinával szerintem 2021. május
Amikor vége lehet (eltűnni nem hiszem, hogy elfog teljesen, inkább csillapodik) a járványnak? 2021. december.
Tehát, MO-ra eddig 10 tipp van, globálisan nézve pedig 9 db
Az eddigi eredmény
Magyarországon: 2021. március vége/április eleje
A világon: 2023. szeptember első 1/3-ban (mivel 30 napos ezért 1-je és 10-e között)
Ha valaki még erre téved, akkor írjon még dátumot, akkor mindig frissítem az állást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!