Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Koronavírus jövőkép?

Koronavírus jövőkép?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok más emberek vélemére arról, hogyan alakulhat a járvány a közeljövőben.

Szerintetek rosszabb lesz, esetleg jobb? Kinyithatnak mostanában az iskolák? Egyáltalán meddig tarthat ez az egész?

(Tudom, hogy semmit nem lehet tudni ezzel kapcsolatban viszont érdekelnek a személyes találgatások.)

2020. dec. 25. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Angliában már elkezdtek oltatni, és Mora is érkeznek a vaccinák, én bízom benne, hogy pár hónap és a korlátozásokat eltörlik
2020. dec. 25. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Én bíztam benne, hogy jövőre jobb lesz a helyzet, viszont, hogy megjelent a mutálódott vírus, ennek szerintem sosem lesz vége. :(
2020. dec. 25. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

2

Vége lesz, ha végre elengedik ezt az egész intézkedősdit. Az influenza is jelen van régóta. El kell fogadni, hogy most már ebben is meg lehet halni.

2020. dec. 25. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
8%

Bíznék benne,de tartok tőle,sokan nem fogják akarni magukat beoltatni.

De ha a tömeges oltásokat elkezdik majd,előbb- utóbb mindenki rákényszerül,hiszen már most pedzegetik az oltási igazolást.Csomó helyre csak így fogsz tudni bemenni,szolgáltatást igénybe venni.

Ha nem igényled a védőoltást,gyakorlatilag bezárod magad saját lakásodba.

Előbb utóbb kénytelenek leszünk beletörődni,hogy ez lesz a szabadságunk ára.

A vírus eltűnni nem fog,valószínű rosszabb lesz (mutálódni fog).

Ha nem nőnek drasztikusan az esetszámok,sztm egy kis lazítás lesz a közeljövőben.

2020. dec. 25. 12:08
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Ezt, hogy nem engednek be valahova, mert nem vagyok beoltva, nem értem. Ha ott bent, bevan oltva mindenki, akkor ök nem fognak megbetegedi tölem.
2020. dec. 25. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó hír, hogy van oltás, de sokan nem akarják majd beoltatni magukat egy ilyen friss/új, alultesztelt oltással. Ha idősebb lennék, kérdés nélkül beoltatnám magam, de fiatalon inkább nem. Ki tudja, hogy hosszútávon milyen mellékhatások jöhetnek elő egy ilyennél.. :/ Nem vagyok oltás ellenes, a régi, jól bejáratott oltásokkal nincs problémám, de ez így túl gyors volt. Nem ez lenne az első, hogy egy gyógyszeripari cég utólag kérne "bocsánatot" amiért valami félrement a szerükkel...

Szóval valszeg jövőév őszig biztos lesznek korlátozások. Nyáron lehet megint lazább lesz, de ennyi.

2020. dec. 25. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Én abba bízok, hogy nem lesz mindenki zombi pár hónapon belül az összehányt oltóanyag miatt.
2020. dec. 25. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem a jövő csak erről fog már szólni: hiába lesz vakcina és tsi., mutálódni fog, nem lesz egyhamar vége. Lesz továbbra is maszk, kézmosás, kesztyű, és tsi. Egy ilyen országban, mint a mienk, ahol mindenki utál mindenkit, ég gázabb, mert a távolságtartást csak növeli,
2020. dec. 25. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Valami hasonlóra voltam elkészülve. A boltok polcain található élelmiszernek látszó tárgyak következtében olyan gyalázatosan ócska állapotban van az immunrendszerünk, hogy várható volt, valami kis szaros vírus, vagy baci, ami felébreszt minket.
2020. dec. 25. 16:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát.

Ha kíváncsi vagy, szerintem ez csak agymosás.

Se világvége se semmi amitől az emberek fosnak így hát lett egy korona.

Az a helyzet, hogy én még kibax ott fiatal vagyok de amire emlékszem a csökevényesített ostoba kimosott agyammal: háború, kommunizmus, szocializmus, + gazdasági világválság, aztán államadósság.

Nos szóval mindenki tartozik mindenkinek 3x a bolygón (vagy valami hasonló).

Mint mondtam, ostoba vagyok és lusta is kikeresni a számokat...

Szóval mindenki tartozik el van adósodva stb stb.

Ha ezek a nyomorult módon generált idiótaságok nem lennének ránk tukmálva, mi lenne?

Spoiler: boldog nyugodt életünk. Ez ugye nagyon szuper lenne nekünk, akik sokan vagyunk viszont nagyon rossz lenne azoknak akik féltik a vagyonukat. Miért is?

Hát mert a pénz csak annyit ér amennyit az emberek mögégondolnak. Ugye ha kiegyenlítődne a mérleg nyelve akkor nehezebb lenne az embereket olyasmi e belehajszolni, hogy gürizzen 12óra melóba vagy tanuljon 1 fél életen keresztül stb stb.

Ha a korona lecseng (mint a h1n1 is) majd találnak más faxság ot.

Legalábbis eddig így volt.

Nem nem vagyok összeesküvéskonteóráktudjami, csupán csak a múltat tekintve ciklikusan történik a világ népeivel valami balsors ami miatt lehet előröl kezdeni mindent. Olyen ez kicsit mint amikor lefagy a Windows aztán nyomni kell 1 resetet.

De ki nyomja meg, hol, és miért? Én ezeket a kérdéseket fogalmaztam eddig még meg magamban.

Lassan el is érkezek arra a szintre, hogy az utolsó agybarázdáimmal elkezdjem a válaszokat rá kutatni.

2021. jan. 5. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!