Koronavírus jövőkép?
Kíváncsi vagyok más emberek vélemére arról, hogyan alakulhat a járvány a közeljövőben.
Szerintetek rosszabb lesz, esetleg jobb? Kinyithatnak mostanában az iskolák? Egyáltalán meddig tarthat ez az egész?
(Tudom, hogy semmit nem lehet tudni ezzel kapcsolatban viszont érdekelnek a személyes találgatások.)
2
Vége lesz, ha végre elengedik ezt az egész intézkedősdit. Az influenza is jelen van régóta. El kell fogadni, hogy most már ebben is meg lehet halni.
Bíznék benne,de tartok tőle,sokan nem fogják akarni magukat beoltatni.
De ha a tömeges oltásokat elkezdik majd,előbb- utóbb mindenki rákényszerül,hiszen már most pedzegetik az oltási igazolást.Csomó helyre csak így fogsz tudni bemenni,szolgáltatást igénybe venni.
Ha nem igényled a védőoltást,gyakorlatilag bezárod magad saját lakásodba.
Előbb utóbb kénytelenek leszünk beletörődni,hogy ez lesz a szabadságunk ára.
A vírus eltűnni nem fog,valószínű rosszabb lesz (mutálódni fog).
Ha nem nőnek drasztikusan az esetszámok,sztm egy kis lazítás lesz a közeljövőben.
Jó hír, hogy van oltás, de sokan nem akarják majd beoltatni magukat egy ilyen friss/új, alultesztelt oltással. Ha idősebb lennék, kérdés nélkül beoltatnám magam, de fiatalon inkább nem. Ki tudja, hogy hosszútávon milyen mellékhatások jöhetnek elő egy ilyennél.. :/ Nem vagyok oltás ellenes, a régi, jól bejáratott oltásokkal nincs problémám, de ez így túl gyors volt. Nem ez lenne az első, hogy egy gyógyszeripari cég utólag kérne "bocsánatot" amiért valami félrement a szerükkel...
Szóval valszeg jövőév őszig biztos lesznek korlátozások. Nyáron lehet megint lazább lesz, de ennyi.
Hát.
Ha kíváncsi vagy, szerintem ez csak agymosás.
Se világvége se semmi amitől az emberek fosnak így hát lett egy korona.
Az a helyzet, hogy én még kibax ott fiatal vagyok de amire emlékszem a csökevényesített ostoba kimosott agyammal: háború, kommunizmus, szocializmus, + gazdasági világválság, aztán államadósság.
Nos szóval mindenki tartozik mindenkinek 3x a bolygón (vagy valami hasonló).
Mint mondtam, ostoba vagyok és lusta is kikeresni a számokat...
Szóval mindenki tartozik el van adósodva stb stb.
Ha ezek a nyomorult módon generált idiótaságok nem lennének ránk tukmálva, mi lenne?
Spoiler: boldog nyugodt életünk. Ez ugye nagyon szuper lenne nekünk, akik sokan vagyunk viszont nagyon rossz lenne azoknak akik féltik a vagyonukat. Miért is?
Hát mert a pénz csak annyit ér amennyit az emberek mögégondolnak. Ugye ha kiegyenlítődne a mérleg nyelve akkor nehezebb lenne az embereket olyasmi e belehajszolni, hogy gürizzen 12óra melóba vagy tanuljon 1 fél életen keresztül stb stb.
Ha a korona lecseng (mint a h1n1 is) majd találnak más faxság ot.
Legalábbis eddig így volt.
Nem nem vagyok összeesküvéskonteóráktudjami, csupán csak a múltat tekintve ciklikusan történik a világ népeivel valami balsors ami miatt lehet előröl kezdeni mindent. Olyen ez kicsit mint amikor lefagy a Windows aztán nyomni kell 1 resetet.
De ki nyomja meg, hol, és miért? Én ezeket a kérdéseket fogalmaztam eddig még meg magamban.
Lassan el is érkezek arra a szintre, hogy az utolsó agybarázdáimmal elkezdjem a válaszokat rá kutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!