Esetleg nektek is vannak olyan gondolataitok, amit mindennél jobban szeretnétek elmondani, de a hétköznapokban egyszerűen nem megy?
Olyan dolgokra vagyok kíváncsi, amit nem tudjátok, hogy kinek, mikor, hogyan mondjátok meg.
Nincs meg kötés, írjátok, úgy ahogy.
Pl.:
Néha annyira késztetést érzek arra, hogy valahogy felkéne dobni a hangulatunkat, lendületre lenne szükségünk nem is kevésre. Miért kell ilyen ridegen, egymásnak feszült idegekkel, karót nyelve rettegni a valóságtól nem azt mondom, hogy ne igyunk, mert teljesen józanul még is csak unalmas, de a valóság nem rossz dolog, szerintem. Az egész országra ráférne egy szupervízió (meg kéne tanulnunk jobban érezni magunkat kb)
Csak azért írtam ezt a kérdést, mert napról napra laposabbnak, unalmasabbnak, sablonosabbnak érzem az ember-ember közötti kapcsolatokat.
Ez a karantén csak olaj a tűzre, bár lehet csak én látom így
és az iránt érdeklődöm, hogy mivel lehetne a közhangulatot legalább egy kicsit feljebb rugdosni
Itt is a gondolataidat írtad le és az is válasz lenne, ha senki sem ír semmit.
de ha nem hát nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!